Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | (Δελτίο 28/02/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

(Δελτίο 28/02/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πιο κάτω, εμφανίζονται οι (επίσημες) ανακοινώσεις της ομάδας των 44 εταιριών που παρακολουθούμε, μέσω της στήλης του “Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου” της EuroCapital.Ημερομηνία ανακοινώσεων:  28/02/2017



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

 

 

 

ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.


H INTRALOT ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ 10ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΟΤΑΡΙΑ ΤΟΥ IDAHO

Η INTRALOT Inc., θυγατρική του Ομίλου INTRALOT στις ΗΠΑ, ανακοινώνει την υπογραφή του συμβολαίου με τη Λοταρία της Πολιτείας του Idaho των ΗΠΑ κατόπιν ενός ανοιχτού και ιδιαίτερα ανταγωνιστικού διαγωνισμού, ο οποίος ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2016, για την προμήθεια υπηρεσιών λοταριακού συστήματος. Το συμβόλαιο είναι δεκαετές με ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτωβρίου 2017 και λήξη την 30η Σεπτεμβρίου 2027, με δυνατότητα μέχρι δύο πενταετών επεκτάσεων. Η INTRALOT είναι προμηθευτής της Λοταρίας του Idaho από το 2007.

Η συνολική αξία του συμβολαίου της αρχικής περιόδου εκτιμάται σε USD 60 εκ. για την προμήθεια ενός ασφαλούς κεντρικού συστήματος που θα παρέχει και θα διαχειρίζεται όλες τις κληρώσεις παιγνίων εντός της Πολιτείας ή πολλαπλών Πολιτειών, τον έλεγχο αποθεμάτων και τη διαδικασία εφοδιασμού (logistics) στιγμιαίων (ξυστών) παιχνιδιών και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

Ο Διευθυντής της Λοταρίας του Idaho, κ. Jeff Anderson δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εγκαινιάζουμε την νέα περίοδο συνεργασίας μας με την INTRALOT ύστερα από μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική διαδικασία επιλογής. Στόχος μας είναι να εργαστούμε μαζί με τον συνεργάτη μας για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της λοταρίας του Idaho και τη βελτίωση της ικανότητάς μας να υπηρετούμε τους παίκτες και να αυξάνουμε τη συνεισφορά μας υπέρ των Δημόσιων Σχολείων του Idaho και του Ταμείου Δημόσιων Κτιρίων.”

 Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Interim CEO της INTRALOT Inc. και COO του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που επισφραγίζουμε σήμερα τη συμφωνία μας με τη λοταρία του Idaho, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις κορυφαίες λύσεις μας σε έναν από τους σημαντικότερους πελάτες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τη Διοίκηση της λοταρίας για την εμπιστοσύνη της. Η έμπειρη ομάδα μας στις ΗΠΑ θα συνεργαστεί στενά με την ομάδα της λοταρίας στη νέα περίοδο, ώστε να βοηθήσει τη λοταρία να επιτύχει τους στόχους της για υπεύθυνη ανάπτυξη και ακόμα υψηλότερη συνεισφορά στους κοινωφελείς σκοπούς που στηρίζει.” 


ΔΕΗ Α.Ε.

Αποπληρωμή Ομολογιών

Ανακοίνωση

 Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει ότι, στις 24/2 προχώρησε κανονικά στην αποπληρωμή ομολογιών συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2017

 

Συνάντηση με China Development Bank (CDB)

Ανακοίνωση

Οι Πρόεδροι της China Development Bank (CDB) κ. Hu Huaibang και της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη των δύο εταιρειών, είχαν σήμερα 28.02.2017, συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

Θέμα συζήτησης ήταν η συνεργασία για την ανάπτυξη ενεργειακών έργων στην Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων.  

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2017

 

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.


Λουξεμβούργο, 28 Φεβρουαρίου 2017 – Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, πρόσφατα ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιο της στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η Eurostat κατακύρωσε στην INTRASOFT νέα έργα για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στον τομέα της διαλειτουργικότητας, της τυποποίησης και της πληροφόρησης.

Η Eurostat, μια από τις Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχει ως στόχο να προσφέρει στην Ευρωπαϊκή Ένωση υψηλής ποιότητας στατιστικά στοιχεία, εφαρμόζοντας πρότυπα και μεθόδους για την παραγωγή συγκρίσιμων και αξιόπιστων δεδομένων. Ο ρόλος της INTRASOFT θα είναι να συνδράμει την Eurostat στην επίτευξη των στόχων της μέσω της ανάπτυξης, της υποστήριξης και της συντήρησης προσαρμοσμένων εφαρμογών στατιστικής παραγωγής. Η INTRASOFT θα παράσχει περαιτέρω υπηρεσίες στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφόρησης της Eurostat σε συνδυασμό με  επαναχρησιμοποιούμενες λύσεις για τη διάδοση στατιστικών στοιχείων.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Αυτά τα πρόσφατα έργα στη νευραλγικής-σημασίας Eurostat αποδεικνύουν εκ νέου τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που η INTRASOFT παρέχει στους πελάτες της. Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα αποτελούν βασική αγορά δραστηριοποίησης μας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία.»

###

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.500 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία και Φιλιππίνες), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text