Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 7/5/2019

Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 7/5/2019

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Απόλυτο σύστημα συναλλαγών -  Δελτίο της 7/5/2019

Άνοδο 0,63% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης (ΓΔ) του Χρηματιστηρίου κλείνοντας στις 758,97 μονάδες. Η συνολική αξία των συναλλαγών, ήταν 42,13 εκατομμύρια ευρώ. Η καθαρή αξία των συναλλαγών ήταν 39,9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα "πακέτα" συναλλαγών ήταν 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο μέσος όρος 20 συνεδριάσεων έφθασε τα 51,2 εκατομμυρια, ενώ ο μέσος όρος 200 συνεδριάσεων έφθασε τα 38,7 εκατομμύρια ευρώ.

Θετικά, αλλά με χαμηλού ρυθμού κινήθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο Γενικός Δείκτη κινήθηκε γύρω από τις 760 μονάδες, χωρίς να δίνει ελπίδες για περαιτέρω άνοδο. Σε έκθεση της UBS επισημαίνει ότι οι προκλήσεις που περιτριγυρίζουν την χώρα, μακροπρόθεσμα αλλά και βραχυπρόθεσμα είναι πολλές και κατά συνέπεια προτείνει την πώληση των ελληνικών ομολόγων, γεγονός που δεν ενθαρρύνει και τόσο τους επενδυτές. Παράλληλα οι οίκοι αξιολόγησης, θα  ευθυγραμμίσουν τις αξιολογήσεις τους στο ίδιο επίπεδο. Η επενδυτική βαθμίδα της Ελλάδας δεν αναμένεται να αλλάξει μέσα στο επόμενο 12μηνο.
Ο τραπεζικός κλάδος κινήθηκε θετικά κατα την σημερινή συνεδρίαση με κέρδη:ΕΥΡΩΒ (+2,04%) , ΕΤΕ (+1,58%), ΑΛΦΑ (+0,62%), ΠΕΙΡ(+0,97%).

Σε Διεθνή επίπεδο, οι δείκτες άνοιξαν αρνητικά ύστερα από τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ, για την αύξηση των δασμών και τις εμπορικές ανησυχίες που υπάρχουν μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας. Αναμένεται η εξέλιξη της συμφωνίας αυτής και από τις δύο πλευρές.

Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) του ΓΔ, βρίσκεται στις 681,96 μονάδες και μειώνεται με ρυθμό 0,01 μονάδες την ημέρα.Ο Γενικός Δείκτης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση μεταξύ τους είναι 10,15%. Οι ενδείξεις του Απόλυτου Συστήματος, μας διατηρούν "Εντός Αγορές" σε όλες τις παραλλαγές.

Άνοδο 1,34% σημείωσε ο Τράπεζικός Δείκτης (ΔΤΡ), ο οποίος έκλεισε στις 621,07 μονάδες. Ο Κίνητός μέρος όρος (ΚΜΟ-200) του ΔΤΡ, βρίσκεται στις 558,18 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 1,14 μονάδες την ημέρα. Ο ΔΤΡ βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση τους είναι 10,13% (με βάση την τιμή του ΔΤΡ). Οι ενδείξεις του Απόλυτου Σύστηματός, μας διατηρούν "Εντός Αγοράς, σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.(Δείτε το σχετικό αρχείο)


Το εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτο συστήματος σημείωσε άνοδο κατά 0,66%.

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου του Απόλυτου Συστήματος

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου Σταθερών Μηνιαίων Καταβολών

 

 

Δείτε το διάγραμμα σε link

 

Από τα (μπλε) links στο κάτω μέρος του πίνακα, δείτε τα σήματα των πράξεων και την εφαρμογή των παραλλαγών του "απόλυτου συστήματος" στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.


Διαγράμματα Χαρτοφυλακίων

Χαρτοφυλάκιο Απόλυτου συστήματος

 

Χαρτοφυλάκιο Σταθερών Καταβολών

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text