Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 8/4/2019

Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 8/4/2019

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πτώση 0,19% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης (ΓΔ) του Χρηματιστηρίου κλείνοντας στις 753,58 μονάδες. Η συνολική αξία των συναλλαγών, έφθασε τα 44,87 εκατομμύρια ευρώ. Η καθαρή αξία των συναλλαγών είναι 44,5 εκατομμύρια ευρώ, με τα  "πακέτα" συναλλαγών να είναι ελάχιστα (410 χιλ. ευρώ). Ο μέσος όρος 20 συνεδριάσεων, σήμερα κινήθηκε πάνω από την καθαρή αξία συναλλαγών και έφθασε τα 48 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο μέσος όρος 200 συνεδριάσεων βρίσκεται σταθερά κάτω από την καθαρή αξία στα 37,2 εκατομμύρια ευρώ.
Οι σημερινές εξελίξεις ήταν αρκετά θετικές, με το 5ετές ελληνικό ομόλογο να ρίχνει κι αλλό τις απόδοσεις του στο 2,296%. Η απόδοση του από την ημέρα εκδοσής του είναι αρκετά εντυπωσιακή. Το 10ετές ομόλογο επίσης σημειώσε πτώση και διαμορφώθηκε στο 3,479%. Παράλληλα, την προτίμηση της στα ελληνικά ομόλογα έδειξε και η JP Morgan σε σχόλιο της. Όμως, βλέπουμε ότι οι 750 μονάδες είναι ένα κρίσιμο σημείο, που δυσκολεύεται να ξεπεράσει ο Γενικός Δείκτης, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική του φάση.

Οι ζημίες/κέρδη των τραπεζικών μετοχών ήταν οι εξής: ΕΥΡΩΒ (-1,88%), ΕΤΕ (-1,85%), ΑΛΦΑ (+0,21%), ΠΕΙΡ (+4,05%).

Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) του ΓΔ, βρίσκεται στις 680,94 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 0,09 μονάδες την ημέρα.Ο Γενικός Δείκτης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση μεταξύ τους είναι 9,64%. Οι ενδείξεις του Απόλυτου Συστήματος, μας διατηρούν "Εντός Αγορές" σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.

Το εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτο συστήματος σημείωσε άνοδο κατά 0,69% .

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου του Απόλυτου Συστήματος

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου Σταθερών Μηνιαίων Καταβολών


Δείτε το διάγραμμα σε link

 

Από τα (μπλε) links στο κάτω μέρος του πίνακα, δείτε τα σήματα των πράξεων και την εφαρμογή των παραλλαγών του "απόλυτου συστήματος" στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

 

Πτώση 0,72% σημείωσε ο Τράπεζικός Δείκτης (ΔΤΡ), ο οποίος έκλεισε στις 621,08 μονάδες. Ο Κίνητός μέρος όρος (ΚΜΟ-200) του ΔΤΡ, βρίσκεται στις 575,67 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 1,43 μονάδες την ημέρα. Ο ΔΤΡ βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση τους είναι 7,31% (με βάση την τιμή του ΔΤΡ). Οι ενδείξεις του Απόλυτου Σύστηματός, μας διατηρούν "Εντός Αγοράς, σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.(Δείτε το σχετικό αρχείο)

 

Διαγράμματα Χαρτοφυλακίων

Χαρτοφυλάκιο Απόλυτου συστήματος

 

Χαρτοφυλάκιο Σταθερών Καταβολών

 

 

 Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text