Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 11/4/2019

Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 11/4/2019

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Άνοδο 1,14% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης (ΓΔ) του Χρηματιστηρίου κλείνοντας στις 764,13 μονάδες. Η συνολική αξία των συναλλαγών, ήταν αρκετά υψηλή κατά την σημερινή συνεδρίαση και  έφθασε τα 81,8 εκατομμύρια ευρώ. Η καθαρή αξία των συναλλαγών είναι 67,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα "πακέτα" συναλλαγών ήταν 14,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο μέσος όρος 20 συνεδριάσεων,έφθασε τα 50,5 εκατομμυρια και αυξάνεται όλο και περισσότερο ενώ, ο μέσος όρος 200 συνεδριάσεων, έφθασε τα 37,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς κινείται με πιο αργούς ρυθμούς.

Ο Γενικός Δείκτης, κατά την σημερινή συνεδριάση ισχυροποιθήκε και ξεπέρασε τον στόχο των 760 μονάδων, σημειώνοντας υψηλό 9 μηνών. Η ωθήση της Χρηματιστηριακής Αγοράς προήλθε τόσο από τις Τράπεζες, οι όποιες έκλεισαν με ικανοποιητικά κέρδη, ΕΥΡΩΒ (+0,72%), ΕΤΕ (+3,46%), ΑΛΦΑ (+2,61%), ΠΕΙΡ (+3,65%), όσο και από την περίπτωση της ΔΕΗ καθώς η διαδικασία τιτλοποίησης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους πελάτες της βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο στόχος πρός της 770 μονάδες έιναι κόντα, αλλά αναμένεται η εξέλιξη της πρόωρης αποπληρωμής μέρους του δανείου προς το ΔΝΤ, που θα ολοκληρωθεί με το τέλος της σύνοδου του ΔΝΤ την Κυριακή.

Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) του ΓΔ, βρίσκεται στις 680,41 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 0,03 μονάδες την ημέρα.Ο Γενικός Δείκτης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση μεταξύ τους είναι 10,92%. Οι ενδείξεις του Απόλυτου Συστήματος, μας διατηρούν "Εντός Αγορές" σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.

Το εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτο συστήματος σημείωσε άνοδο κατά 1,87% .

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου του Απόλυτου Συστήματος

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου Σταθερών Μηνιαίων Καταβολών


Δείτε το διάγραμμα σε link

 

Από τα (μπλε) links στο κάτω μέρος του πίνακα, δείτε τα σήματα των πράξεων και την εφαρμογή των παραλλαγών του "απόλυτου συστήματος" στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

 

Άνοδο 2,38% σημείωσε ο Τράπεζικός Δείκτης (ΔΤΡ), ο οποίος έκλεισε στις 645,1 μονάδες. Ο Κίνητός μέρος όρος (ΚΜΟ-200) του ΔΤΡ, βρίσκεται στις 571,56 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 1,24 μονάδες την ημέρα. Ο ΔΤΡ βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση τους είναι 11,40% (με βάση την τιμή του ΔΤΡ). Οι ενδείξεις του Απόλυτου Σύστηματός, μας διατηρούν "Εντός Αγοράς, σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.(Δείτε το σχετικό αρχείο)

 

Διαγράμματα Χαρτοφυλακίων

Χαρτοφυλάκιο Απόλυτου συστήματος

 

Χαρτοφυλάκιο Σταθερών Καταβολών

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text