Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Nexans Ελλάς: Εγκρίθηκε από την ΕΚ το αίτημα της Nexans Participations για squeeze out

Nexans Ελλάς: Εγκρίθηκε από την ΕΚ το αίτημα της Nexans Participations για squeeze out

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Nexans Ελλάς: Εγκρίθηκε από την ΕΚ το αίτημα της Nexans Participations για squeeze out

Tο αίτημα της Nexans Participations για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς του συνόλου των κοινών μετοχών της Nexans Ελλάς που δεν κατέχει, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με την υπ' αριθμόν 4/840/15.03.2019 απόφασή του.

Παράλληλα, όρισε ως ημέρα παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας την 2 Απριλίου 2019. Η Nexans Participations θα καταβάλει τοις μετρητοίς τίμημα ύψους ευρώ 1,60 ανά μετοχή της Nexans Ελλάς.

Η καταβολή του Τιμήματος θα πραγματοποιηθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των συναλλαγών που θα καταρτισθούν κατά την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας.

Από το καταβλητέο Τίμημα θα αφαιρεθεί ο προβλεπόμενος φόρος συναλλαγών (ύψους 0,20% επί της αξίας της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης) και τα σχετικά δικαιώματα υπέρ της εταιρείας με την επωνυμία "Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε." ("ΕΛ.Κ.Α.Τ.") ύψους 0,08% επί της αξίας της μεταβίβασης, που βαρύνουν τους πωλητές/κατόχους των προς εξαγορά μετοχών, σύμφωνα με το νόμο και την υπ' αριθμ. 1/223/28.1.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Κ.Α.Τ., ως ισχύει.

Πηγή:www.capital.gr

Διαβάσαμε... (σημαντικές ειδήσεις της ημέρας)

Συγκεντρωτικές ειδήσεις εισηγμένων εταιριών

Ημερολόγιο της οικονομίας και της αγοράς

Οι αποδόσεις των Χαρτοφυλακίων του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Πώς να εγγραφείτε συνδρομητής

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text