Αρχική | Διάφορα | Τι είναι οι συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr

Τι είναι οι συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

Οι συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr προσφέρουν στους επενδυτές, έμπειρους στα χρηματιστηριακά και μη, τη δυνατότητα παρακολούθησης των παρακάτω:

 

α) Την καθημερινή στήλη σχολιασμού του “Απόλυτου Συστήματος”. Η στήλη, αποτελεί μία πρακτική εφαρμογή της θεωρίας που αναπτύχθηκε στο βιβλίο Το απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Ο Κινητός Μέσος Όρος 200 Ημερών, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ένα εκπαιδευτικό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο που βασίζεται στο σύστημα αυτό. Το “απόλυτο σύστημα συναλλαγών” βασίζεται στον ιδιαίτερα δημοφιλή δείκτη Κινητό Μέσο Όρο 200 ημερών και σε παραλλαγές που αναπτύχθηκαν από τον Γιάννη Σιάτρα.
Η παρακολούθηση της στήλης δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και μπορεί άνετα να διαβάζεται από τον καθέναν.

 

Η συνδρομή στις σελίδες του "Απόλυτου Συστήματος", περιλαμβάνει και το μηνιαίο επενδυτικό περιοδικό,  ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ.
Το περιοδικό  ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, κυκλοφόρησε από το 1990 έως το 2004 και καθιερώθηκε ως το κυριότερο και εγκυρότερο περιοδικό της περιόδου εκείνης. Επανακυκλοφόρησε το 2018 με την εμπειρία όλων αυτών των ετών, βελτιωμένη τεχνολογία και την ίδια εγκυρότητα, ώστε να αποτελέσει τον κυριότερο επενδυτικό σύμβουλο για τους παλαιότερους, αλλά και τη νέα γενιά επενδυτών που σταδιακά δημιουργείται.

Το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ κυκλοφορεί τις πρώτες μέρες κάθε μήνα.

Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη εδώ.

Εκδότης του περιοδικού παραμένει ο οικονομολόγος Γιάννης Σιάτρας (εδώ).


β) Την καθημερινή στήλη σχολιασμού του “τεχνικού χαρτοφυλακίου” του κ. Δημήτρη Δημόπουλου.
Η στήλη αποτελεί μία πρακτική εφαρμογή της θεωρίας που ο κ. Δημήτρης Δημόπουλος αναπτύσσει στο βιβλίο του “Τεχνική Ανάλυση - Το σύστημα του Στροφέα”. Παράλληλα, λειτουργεί και ένα εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο που βασίζεται στο σύστημα αυτό. Η λειτουργία του Χαρτοφυλακίου (και της στήλης) ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2002 και η μέχρι σήμερα (18/5/2022) απόδοση του Χαρτοφυλακίου φθάνει στο 532,53%, ενώ στο ίδιο διάστημα, ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 55,34% (δείτε εδώ)

 

Δείτε την ιστορική εξέλιξη του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ (εδώ)
Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητές (εδώ).

 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα: