Αρχική | Ειδήσεις | Βιβλία - Μελέτες | Το "Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Ο Κινητός Μέσος Όρος 200 ημερών", σε ηλεκτρονική έκδοση - Προεπισκόπηση

Το "Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Ο Κινητός Μέσος Όρος 200 ημερών", σε ηλεκτρονική έκδοση - Προεπισκόπηση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το "Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Ο Κινητός Μέσος Όρος 200 ημερών", σε ηλεκτρονική έκδοση - Προεπισκόπηση

Το βιβλίο του κ. Γιάννη Σιάτρα, "Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Ο Κινητός Μέσος Όρος 200 ημερών", αποτέλεσμα μίας πολυετούς περιόδου εμπειρικών παρατηρήσεων και έρευνας, έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές. Πέραν της ανάδειξης ενός εντελώς νέου και απλού συστήματος συναλλαγών, το οποίο λειτουργεί με μεγάλο αυτοματισμό και, μέχρι στιγμής, δίνει πολύ καλά αποτελέσματα, σε "δημόσια λειτουργία" (απόδοση συστήματος, από 26/2/2019 έως 31/1/2022, ίση με 60,05%, έναντι απόδοσης 36,40% του Γενικού Δείκτη (*), ενώ παρέμεινε "εκτός αγοράς" κατά τη διάρκεια της πτώσης της πανδημίας και δεν κατέγραψε ζημιές ούτε για μία μέρα).
Παράλληλα, όσοι το διάβασαν, υποστηρίζουν πως, πέρα από το εύκολο διάβασμά του και την κατανόηση του πώς λειτουργεί το σύστημα, το βιβλίο τους έμαθε πάρα πολλά για τον ευρύτερο χρηματιστηριακό χώρο.

(*) Η απόδοση αυτή αναφέρεται στην εφαρμογή του συστήματος στο Γενικό Δείκτη. Στο ίδιο διάστημα, στη λειτουργία του εκπαιδευτικού χαρτοφυλακίου μετοχών που βασίζεται στο σύστημα, η απόδοση έφτασε στο +89,2% (δείτε εδώ).

Δείτε δωρεάν προεπισκόπηση του βιβλίου. Διαβάστε την Εισαγωγή, το 3ο Κεφάλαιο και τον Επίλογο.

Δείτε τα περιεχόμενά του και αγοράστε το βιβλίο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της EuroCapital, εδώ.

(Για να δείτε το βιβλίο σε πλήρες παράθυρο, πατήστε στο τετράγωνο της δεξιάς κάτω γωνίας του πλαισίου)

 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα: