Αρχική | Ειδήσεις | Βιβλία - Μελέτες | "Τεχνική Ανάλυση - Το Σύστημα του Στροφέα", του Δημήτρη Δημόπουλου, σε ηλεκτρονική έκδοση - Προεπισκόπηση

"Τεχνική Ανάλυση - Το Σύστημα του Στροφέα", του Δημήτρη Δημόπουλου, σε ηλεκτρονική έκδοση - Προεπισκόπηση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
"Τεχνική Ανάλυση - Το Σύστημα του Στροφέα", του Δημήτρη Δημόπουλου, σε ηλεκτρονική έκδοση - Προεπισκόπηση

Το βιβλίο του κ. Δημήτρη Δημόπουλου "Το Σύστημα του Στροφέα", είναι το 5ο βιβλίο Τεχνικής Ανάλυσης του συγγραφέα, ο οποίος συνεχίζει την πρωτοπόρα δουλειά του πάνω στα συστήματα συναλλαγών, που μπορούν να εφαρμοστούν από απλούς ιδιώτες επενδυτές, χωρίς μεγάλες γνώσεις Τεχνικής Ανάλυσης και -κυρίως- χωρίς τα δυσνόητα λογισμικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Το βιβλίο περιγράφει ένα απλούστατο και ισχυρότατο μηχανικό σύστημα για μεσοπρόθεσμες συναλλαγές. Το σύστημα ακολουθεί την τάση και σηματοδοτεί αγορές όταν ο Γενικός Δείκτης, μετά από ύφεση, ανακάμπτει και διασπά ανοδικά το Υψηλό 20 ημερών. Σηματοδοτεί πωλήσεις όταν ο Γενικός Δείκτης, μετά από ανοδική πορεία, υποχωρεί και διασπά καθοδικά το Χαμηλό 20 ημερών.

Δείτε δωρεάν προεπισκόπηση του βιβλίου. Διαβάστε τα Περιεχόμενα, την Εισαγωγή και το 1ο Κεφάλαιο.

Δείτε τα περιεχόμενά του και αγοράστε το βιβλίο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της EuroCapital: Σε φυσική μορφή (εδώ) και σε ηλεκτρονική μορφή (εδώ).

(Για να δείτε το βιβλίο σε πλήρες παράθυρο, πατήστε στο τετράγωνο της δεξιάς κάτω γωνίας του πλαισίου)

 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα: