Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ βρίσκεται σήμερα, Παρ, 24/7/2020, σε αγοραστική αντεπίθεση αρνούμενος να διασπάσει καθοδικά την στήριξη – χαμηλό διμήνου των 629 μονάδων

Ο ΓΔ βρίσκεται σήμερα, Παρ, 24/7/2020, σε αγοραστική αντεπίθεση αρνούμενος να διασπάσει καθοδικά την στήριξη – χαμηλό διμήνου των 629 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Αμφιλεγόμενη είναι η μέχρι τούδε (3.00 μμ) σημερινή συνεδρίαση. Από την μια μεριά το πρόσημο του ΓΔ είναι αρνητικό (-0,50%, στις 637 μονάδες) και από την άλλη μεριά ο ίδιος δείκτης επιχειρεί «αγοραστική αντεπίθεση» έχοντας κάνει άνοιγμα στις 630 μονάδες (-1,70%) και τρέχον στις  637).

Η διαγραμματική εικόνα του ΓΔ δεν είναι η καλύτερη αφού βλέπουμε μέσα στο δίμηνο κατερχόμενες κορυφές και προσέγγιση της στήριξης – χαμηλού διμήνου των 629 μονάδων, αλλά σήμερα ο εν λόγω δείκτης αντιστέκεται με σχετική επιτυχία καταγράφοντας ενδοημερήσια άνοδο +1,20%.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Αν ο ΓΔ χάσει όλη την ενδοημερήσια άνοδό του και κλείσει κάτω των 629 μονάδων, το ΤΧ θα μειώσει την μετοχική του έκθεση από 73% σε 66%.

Μετοχές

Οι καθοδικές μετοχές αυτή τη στιγμή ισαριθμούν με τις ανοδικές ενώ  δύο μετοχές, οι σχετικά μικρής σημασίας ΙΝΤΚΑ και ΙΝΛΟΤ, σημειώνουν μεγάλη άνοδο άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, την μεγάλης σημασίας ΟΠΑΠ, που χάνει περισσότερο του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Και πάλι, όπως προχθές, είναι η ΙΝΤΚΑ που σημειώνει πολύ μεγάλη άνοδο +12,20% με μεγάλο όγκο, 280 χιλ τεμάχια μέχρις στιγμής διασπώντας ανοδικά την έγκυρη αντίσταση των 0,54 ευρώ.

Επίσης, η ΙΝΛΟΤ σημειώνει μεγάλη άνοδο +5,26% με μέτριους όγκους 220 χιλ τεμαχίων (που αντιστοιχούν όμως σε μικρό τζίρο 21.000 ευρώ), αλλά η διαγραμματική της θέση είναι απελπιστική (στα 10 λεπτά από 15 ευρώ το 2008).

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης δίνει σήμερα μόνον η ΙΝΤΚΑ ενώ καμία μετοχή δεν δίνει αντίστροφο σήμα πώλησης.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΙΝΚΑΤ, ΛΑΜΔΑ και ΟΤΕ ενώ αντίστροφα σήματα πώλησης τείνουν να δώσουν οι, ΑΒΑΞ, ΑΡΑΙΓ, ΟΤΟΕ και ΜΙΓ.

Νέα υψηλά τριμήνου σημειώνει σήμερα η ΙΝΤΚΑ και νέα χαμηλά η ΚΟΥΕΣ.

Συσσωρεύσεις διακρίνουμε σήμερα σε ΙΝΤΚΑ και διανομές σε ΟΠΑΠ χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη τον λόγο.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα περίπου κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text