Αρχική | Χ&Α | Άρθρα - Θέσεις | Ο προγραμματισμός μας, για το 2024

Ο προγραμματισμός μας, για το 2024

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Για το έτος 2024, ο βασικός μας στόχος παραμένει ο ίδιος: Να παρακολουθούμε και να αναλύουμε την πορεία της αγοράς και των εισηγμένων εταιριών και να προσπαθούμε να προσελκύσουμε νέους επενδυτές στη χρηματιστηριακή αγορά, όχι απλά για να κερδίσουν στην τρέχουσα ανοδική φάση, αλλά για να μάθουν την υγιή λειτουργία του χρηματιστηρίου, ώστε να το κάνουν ένα βασικό στοιχείο των ενδιαφερόντων τους και ένα κομμάτι της ζωής τους. Και να το κάνουν αυτό, μαθαίνοντας να λειτουργούν μακροπρόθεσμα, με μία έξυπνη επενδυτική λογική, με απλούς κανόνες συναλλαγών, χωρίς τη μεγάλη δαπάνη χρόνου και χωρίς άγχος.

 

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, ως εταιρία, έχουμε έναν αρκετά φιλόδοξο προγραμματισμό.

Μερικές από τις βασικές ενέργειες και εξελίξεις μας, κατά το 2024, θα είναι:

 

α) Η λειτουργία ενός καινούργιου site, το οποίο θα εκσυγχρονίσει το υπάρχον  και το οποίο θα δώσει νέες δυνατότητες στην παρουσίαση των άρθρων μας. Η λειτουργία του αναμένεται γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου.

 

β) Η συμμετοχή μας στην έκθεση Money Show της Θεσσαλονίκης (9-11 Φεβρουαρίου), στο ξενοδοχείο Hyatt. Στην έκθεση, θα συμμετάσχουμε με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 12:00 μμ. Το θέμα της εκδήλωσης και η αίθουσα, θα ανακοινωθούν μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

 

γ) Η έκδοση του νέου βιβλίου του κ. Δημήτρη Δημόπουλου, το οποίο θα αποτελεί έναν “οδηγό” για το Χρηματιστήριο. Ήδη βρισκόμαστε στις διορθώσεις των κειμένων. Η εκτίμησή μας για την έκδοσή του είναι μεταξύ Απριλίου και Μαΐου.

 

δ) Η συμμετοχή μας στην έκθεση Money Show της Αθήνας (19-21 Απριλίου), στο ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel, με εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε το μεσημέρι της Κυριακής 21/4/2024. Η ακριβής ώρα, το θέμα της εκδήλωσης και άλλα στοιχεία, θα ανακοινωθουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

 

ε) Η έκδοση του νέου βιβλίου του κ. Γιάννη Σιάτρα, με θέμα τις επενδύσεις και την απλή χρηματοοικονομική ανάλυση. Η εκτίμηση για την έκδοσή του, είναι μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

 

στ) Η δραστηριοποίησή μας στον τομέα των χρηματιστηριακών συναλλαγών. Ήδη, έχουμε συνάψει συμφωνία με τη χρηματιστηριακή εταιρία Solidus και ξεκινάμε τη δραστηριοποίησή μας. Ο στόχος μας, είναι συγκεκριμένος: Η λειτουργία χαρτοφυλακίων με βάση το “απόλυτο σύστημα συναλλαγών” και κυρίως, η δημιουργία μακροχρόνιων επενδυτικών χαρτοφυλακίων, μέσα από τη διαδικασία των σταθερών μηνιαίων καταθέσεων. Πάντα υποστηρίζαμε ότι, αυτή η μορφή επένδυσης, είναι μία εξαιρετική μακροχρόνια επενδυτική λύση για πολλές κατηγορίες πολιτών και σήμερα, πιστεύουμε ότι, ήρθε η ώρα να διευρύνουμε την εφαρμογή της. Περισσότερα γι’ αυτή τη δραστηριοποίησή μας, θα δημοσιεύσουμε στις αμέσως επόμενες μέρες.

 

ζ) Η λειτουργία ενός τομέα “χρηματιστηριακής ιστορίας” σε ένα τμήμα του καινούργιου site. Ήδη, μετά από έρευνα πολλών ετών, έχουμε δημιουργήσει ένα αρκετά σημαντικό ιστορικό αρχείο, το οποίο θα πρέπει να αρχίσουμε να δημοσιοποιούμε. Πέραν από το στόχο της διατήρησης των στοιχείων αυτών, αλλά και της προσέλκυσης νέων ενδιαφερόμενων να συνεισφέρουν και να συνεχίσουν το δικό μας έργο, θέλουμε να “ενώσουμε” το παρελθόν με το παρόν, για να διαφανούν οι σχέσεις συνέχειας που υπάρχουν μεταξύ των δύο, ώστε να μάθουν οι επενδυτές, να μελετούν το παρελθόν, ως στοιχείο της ανάλυσής τους και να το συμβουλεύονται.

 

Αυτό είναι το πρόγραμμά μας και ο βασικός σχεδιασμός μας για το 2024. Ή τουλάχιστον, αυτά θέλουμε να κάνουμε. Η προσπάθειά μας, θα είναι, αφενός μεν να πετύχουμε να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε και παράλληλα, να διατηρήσουμε το έργο μας σε ικανοποιητικό επίπεδο και σε καλή ποιότητα, τις εκτιμήσεις μας πετυχημένες και, παράλληλα, την ποιότητα της ζωής μας, καλή -επειδή τελικά, αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος όλων μας.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text