Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ παγιώνει σήμερα, Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, την θέση του κοντά στα ψηλά διμήνου των 850 μονάδων

Ο ΓΔ παγιώνει σήμερα, Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, την θέση του κοντά στα ψηλά διμήνου των 850 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητικά για τους longs κινείται σήμερα η αγορά με τον ΓΔ να σημειώνει  αυτή τη στιγμή, 3.00 μμ, ήπια διόρθωση (-0,85% στις 846 μονάδες) η οποία είναι πολύ μικρή μπροστά στην μεγάλη διήμερη, χθεσινή και προχθεσινή, άνοδο +4,50% και ακόμα μικρότερη μπροστά στην από τα μέσα Απριλίου τεράστια ποσοστιαία άνοδο +21%.

 

Χθες έδωσε ο «μακροστροφέας – ΕΚΜΟ(15-80) + ΥΚ20» σήματα αγορών τα οποία έχουν ιστορικές πιθανότητες 2/3 να αποβούν κερδοφόρα εφόσον το κλείσιμο θέσεων θα γίνεται με καθοδική διάσπαση ΧΚ20 (Χαμηλού Κλεισίματος 20 ημερών) ενώ οι πιθανότητες να είναι το σήμα πολύ κερδοφόρο με κέρδη άνω του +12%, είναι περίπου 50%.

 

Αναμένουμε λοιπόν άνοδο προς τις 1050 μονάδες του ΓΔ και θα διατηρούμε αυτή την αισιοδοξία όσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από το αναφερθέν κυλιόμενο στοπ του ΧΚ20 το οποίο τώρα βρίσκεται στις 794 μονάδες.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Το κατά περίπου 95% αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

 

Μετοχές

 

Τα ¾ των μετοχών κινούνται αυτή τη στιγμή αρνητικά και το 1/3 θετικά, όμως καμία μετοχή δεν κερδίζει πάνω από +3% ή δεν χάνει χειρότερα του -3%, που σημαίνει ότι η σημερινή συνεδρίαση είναι αναμονής ή ανάπαυλας.

 

Οσοι επενδυτές δεν εισήλθαν ούτε στο σήμα του στροφέα – ΥΚ20 στα τέλη Απριλίου, ούτε στου μακροστροφέα – ΕΚΜΟ(15-80) εχθές, θα μπορούσαν να ενισχύσουν άμεσα τις θέσεις τους σε μετοχές που βρίσκονται κοντά στο δικό τους μακροστροφέα όπως κάνουν αυτή τη στιγμή οι, ΑΡΑΙΓ, ΚΛΕΜ, ΙΝΛΟΤ, ΑΝΕΜ, ΠΛΑΘ, ΕΛΠΕ, ΟΛΠ και ΟΛΘ.

 

Σήμερα δεν θα μεταδοθεί μετασυνεδριακό σχόλιο. Θα επανέλθουμε αύριο στις 3.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text