Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Πλαίσιο: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2019 - Ένταξη των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην προϊοντική γκάμα

Πλαίσιο: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2019 - Ένταξη των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην προϊοντική γκάμα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πλαίσιο: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2019 - Ένταξη των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην προϊοντική γκάμα

Επενδύσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ περιλαμβάνουν τα σχέδια της Πλαίσιο για το 2019

Επενδύσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ περιλαμβάνουν τα σχέδια της Πλαίσιο για το 2019, επιπλέον των 7,5 εκατ. ευρώ που επενδύθηκαν το 2018, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση της εταιρείας, κατά την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της.

Όπως αναφέρεται στη σημερινή (28/5/2019) ανακοίνωση, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Πλαίσιο» πραγματοποιήθηκε στις 23.05.2019 στην έδρα της εταιρείας στη Μαγούλα Αττικής, καταγράφοντας την πολυπληθέστερη προσέλευση των τελευταίων ετών.

Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου το 2018 αυξήθηκε κατά 8% και διαμορφώθηκε στα 309 εκ. Ευρώ, ενώ τα Κέρδη Προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων άγγιξαν τα 9,5 εκ. Ευρώ.

Η καταβολή μερίσματος θα ανέλθει σε 0,07 Ευρώ ανά μετοχή, παραμένοντας στο ίδιο επίπεδο με το μέρισμα του 2017.

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί όχι μόνο τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση της Πλαίσιο το 1969, αλλά και τα είκοσι χρόνια από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 1999.

Σε αυτό τον τόνο ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση με τον κ. Γιώργο Γεράρδο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, να μοιράζεται με τους μετόχους την ιστορία της Πλαίσιο.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κώστας Γεράρδος, αναφέρθηκε στις κινήσεις της Πλαίσιο το 2018 και έκανε ειδική μνεία στον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας του καταστήματος Πλαίσιο με το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων στα Χανιά και την Αγία Παρασκευή.

Αναφορά έγινε, επίσης, στην εντυπωσιακή εικόνα που παρουσίασαν εμπορικά τόσο η Σχολική Περίοδος, όσο και η Black Friday με αύξηση 30% και 50% από το προηγούμενο έτος αντίστοιχα.

Τέλος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην σημασία που δίνει η Πλαίσιο στην ουσιαστική εξέλιξη των ανθρώπων της, η οποία συνοψίζεται στο γεγονός ότι οργανώθηκαν 57.000 ανθρωποώρες εκπαίδευσης και 54 άνθρωποι προήχθησαν σε διοικητικές θέσεις το 2018.

Τα σχέδια της Πλαίσιο για το 2019 περιλαμβάνουν επενδύσεις ύψους 10 εκ. Ευρώ για το έτος, επιπλέον των 7,5 εκ. Ευρώ που επενδύθηκαν το 2018.

Ο Κωνσταντίνος Γεράρδος παρουσίασε, επίσης, τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του 2019, η οποία ήδη ξεκίνησε δυναμικά, λανσάροντας το «Μήνα-Μήνα», τρόπο πληρωμής που δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής με δόσεις χωρίς κάρτα.

Η προσαρμογή του καταστήματος Πλαίσιο στο The Mall Athens στη νέα ταυτότητα καταστήματος και η υλοποίηση της νέας τεχνολογικής πλατφόρμας στο plaisio.gr, με στόχο την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος και τη διενέργεια προσωποποιημένου ψηφιακού marketing εντάσσονται στο ίδιο πλάνο ανάπτυξης.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση ότι η Πλαίσιο θα εντάξει στην προϊοντική της γκάμα τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές.

Ειδική μνεία έγινε στις συνεχείς διακρίσεις και βραβεύσεις της εταιρείας με κυριότερες: την ανάδειξη της Πλαίσιο στα «Best Workplaces 2019», τη διάκριση στην κατηγορία «Λειτουργική / Επιχειρησιακή βελτίωση» των "Growth Awards" και την απονομή του Βραβείου «Εμβληματικής Προσωπικότητας Χ.Α.»στον κ. Γιώργο Γεράρδο.

Πηγή: www.bankingnews.gr
Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text