Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Μπουτάρης: Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές αποφάσισε η Γ.Σ.

Μπουτάρης: Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές αποφάσισε η Γ.Σ.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μπουτάρης: Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές αποφάσισε η Γ.Σ.

Τη μετατροπή των ανωνύμων μετοχών της εταιρείας σε ονοματικές αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Μπουτάρης που πραγματοποιήθηκε εχθές, ενώ εξέλεξε και το νέο διοικητικό συμβούλιο της εισηγμένης.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, στις 19 Αυγούστου 2019 στις 10:00 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, όπου επί συνόλου 25.179.640 μετοχών και ψήφων παρίσταντο 5.600.000 μετοχές και ψήφοι, ήτοι το 22,24% του συνόλου των μετοχών και ψήφων.

Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων συζητήθηκαν και ελήφθησαν ομόφωνα αποφάσεις σχετικά με τα κατωτέρω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Αποφασίστηκε η μετατροπή των ανώνυμων μετοχών της Εταιρίας σε ονομαστικές σύμφωνα με το αρθ. 184 Ν. 4548/2018 και η τροποποίηση προς το σκοπό αυτό του αρθ. 8 του Καταστατικού της Εταιρίας.

Αποφασίστηκε η τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση, αναρίθμηση και κωδικοποίηση των διατάξεων του Καταστατικού της Εταιρίας σε ενιαίο κείμενο, επί σκοπώ προσαρμογής και εναρμόνισης σύμφωνα με το αρθ. 183 του Ν.4548/2018.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα και εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Επιτροπή Ελέγχου με διετή θητεία.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text