Αρχική | Προηγ. Τεύχη | Χ&Α - 208 | Το “Χ&Α”, κάθε μήνα!

Το “Χ&Α”, κάθε μήνα!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Όπως είχαμε ενημερώσει και στο ξεκίνημα της προσπάθειας επανέκδοσης του περιοδικού, το διάστημα της μέχρι σήμερα κυκλοφορίας του “Χ&Α” ήταν, λίγο έως πολύ, δοκιμαστικό. Η επανέκδοση ενός περιοδικού μετά από 14 χρόνια και μάλιστα, με ηλεκτρονική μορφή και σε μία χρηματιστηριακή αγορά που έχει αλλάξει ριζικά τρόπο λειτουργίας, χωρίς το προσωπικό ή τα μέσα που είχαμε στο παρελθόν και σε νέο εργασιακό χώρο, υπήρξε πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι φανταζόμασταν.

 

Όλο αυτό το διάστημα, αποδείχθηκε ότι δε μπορούσαμε να είμαστε συνεπείς στους χρόνους κυκλοφορίας. Όμως, το Χ&Α έχει κοινό και έχει και λόγο ύπαρξης. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την έκδοση σε μηνιαία βάση, όπως άλλωστε κάναμε και στο παρελθόν (στην πρώτη φάση έκδοσής μας, 1990-2004). Η μηνιαία έκδοση -αντί της “κάθε τρεις εβδομάδες”- θα μας επιτρέψει έναν καλύτερο προγραμματισμό του χρόνου και της ύλης.

 

Έτσι, το περιοδικό θα κυκλοφορεί στις πρώτες 4 μέρες κάθε μήνα. Εάν παρεμβάλλονται Σαββατοκύριακα ή αργίες, η κυκλοφορία μπορεί να καθυστερεί αντίστοιχα. Σε ένα έτος, θα κυκλοφορούν 13 τεύχη (12 μηνιαία και η ειδική έκδοση του Ιανουαρίου που θα περιέχει τα στατιστικά του προηγούμενου έτους).

 

Οι συνδρομητές που έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής, θα συνεχίσουν τη συνδρομή τους κανονικά, έως συμπληρώσουν 17 τεύχη περιοδικού. Άλλωστε, όταν γράφτηκαν συνδρομητές, τους υποσχεθήκαμε 17 τεύχη! Η συνδρομή τους θα λήξει όταν θα συμπληρωθούν τα 17 τεύχη που δικαιούνται. Το ίδιο θα γίνει και με τις συνδρομές στις σελίδες του “Απόλυτου Συστήματος”. Αυτές ακολουθούν τις ημερομηνίες έκδοσης του περιοδικού.

 

Οι νέοι συνδρομητές, που θα εγγράφονται για ένα έτος, θα δικαιούνται 13 τεύχη.

Το επόμενο τεύχος (Νο 209) θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα

Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text