Αρχική | Ειδήσεις | Εκδηλώσεις - Σεμινάρια | Επενδυτικό Σεμινάριο: Το Χρηματιστήριο – Οι εταιρίες – Οι προοπτικές

Επενδυτικό Σεμινάριο: Το Χρηματιστήριο – Οι εταιρίες – Οι προοπτικές

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επενδυτικό Σεμινάριο: Το Χρηματιστήριο – Οι εταιρίες – Οι προοπτικές

Επενδυτικό σεμινάριο του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Μετά από αρκετό καιρό, η EuroCapital και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, επαναλαμβάνουν τα τακτικά επενδυτικά σεμινάρια που απευθύνονται προς τους συνδρομητές τους, αλλά και προς άλλους επενδυτές.

Στα σεμινάρια αυτά, εξετάζονται -και γίνεται εκτεταμένη συζήτηση- οι εξελίξεις της οικονομίας, των χρηματιστηριακών αγορών και των εισηγμένων εταιριών και εξετάζονται εξειδικευμένα θέματα επενδυτικής τακτικής και συμπεριφοράς.

Το πρώτο από τη νέα σειρά σεμιναρίων θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, από τις 10:00 πμ έως τις 2:00 μμ, στα γραφεία του περιοδικού: Χαλανδρίου 6, 153 43, Αγία Παρασκευή (δείτε χάρτη). Η ώρα έναρξης του σεμιναρίου (10:00 πμ) θα τηρηθεί επακριβώς.

Τα θέματα του σεμιναρίου έχουν ως εξής:

  • Η χρηματιστηριακή αγορά μετά τις οικονομικές και τις πολιτικές εξελίξεις
  • Η πορεία και οι προοπτικές των εισηγμένων εταιριών μετά τα αποτελέσματα του α' εξαμήνου
  • Οι προοπτικές της χρηματιστηριακής αγοράς κατά τους επόμενους μήνες
  • Η χρήση και η σημασία των συστημάτων συναλλαγών στις χρηματιστηριακές επενδύσεις

Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν τα νέα δεδομένα της αγοράς, μετά την άνοδο των τελευταίων μηνών, μετά την κυβερνητική αλλαγή και κυρίως, μετά τις διαπιστώσεις για επιβράδυνση της διεθνούς οικονομίας.
Παράλληλα, θα εξετασθεί ένας αριθμός εισηγμένων εταιριών, με βάση τις τελευταίες θεμελιώδεις εξελίξεις τους και τα τελευταία αποτελέσματά τους.

Το “ειδικό θέμα” αυτής της συνάντησης θα είναι τα συστήματα συναλλαγών, η σημασία και η χρήση τους, στο σημερινό χρηματιστηριακό περιβάλλον. Ποιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από έναν ιδιώτη επενδυτή και πώς μπορούν να μας βοηθήσουν;

Στο σεμινάριο θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό για τα θέματα που θα καλυφθούν. Τμήμα του υλικού θα σας αποσταλεί στις 15/10/2019, στο email σας, ώστε να υπάρχει μία επαρκής προετοιμασία για τα θέματα που θα συζητηθούν.

Το κόστος συμμετοχής για τους μη συνδρομητές είναι € 30. Όπως κάναμε πάντα, προσπαθούμε να διατηρούμε το κόστος των σεμιναρίων σε χαμηλά επίπεδα και κυρίως, να υπάρχει ένα πραγματικό όφελος για αυτούς που θα συμμετάσχουν (υψηλή σχέση αξίας προς την τιμή). Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ και για τους συνδρομητές των σελίδων του eurocapital.gr (όριο: ένα σεμινάριο ανά έτος - σε επόμενα σεμινάρια θα παρέχεται έκπτωση 25%).

Εάν είστε συνδρομητής κάποιας από τις παραπάνω κατηγορίες, για να κλείσετε θέση, στείλτε μας email στο xa.eurocapital@gmail.com. Εάν δεν είστε συνδρομητής, θα πρέπει να “αγοράσετε” θέση από το eshop μας (εδώ). Αφού κλείσετε θέση, θα σας στείλουμε email επιβεβαίωσης.

 

Δείτε το event στο facebook


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text