Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Η «επιβίωση» προτεραιότητα για τη Huawei το 2020

Η «επιβίωση» προτεραιότητα για τη Huawei το 2020

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η «επιβίωση» προτεραιότητα για τη Huawei το 2020

Η «επιβίωση» είναι η προτεραιότητα για τη Huawei τη χρονιά που έρχεται, όπως δήλωσε η ίδια η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, μετά τις βαριές απώλειες από το μποϊκοτάζ των δυτικών χωρών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας Έρικ Ου, τα έσοδα από τις πωλήσεις θα ανέλθουν στα 850 δισ. γιουάν το 2019 (121 δισ. δολάρια) - περίπου 18% πάνω σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Τον Ιανουάριο του 2019, η εταιρεία, η οποία δεν μπορεί πλέον να συνεργαστεί με αμερικανικές εταιρείες για λόγους εθνικής ασφάλειας, προέβλεπε έσοδα από πωλήσεις ύψους 125 δισ. δολαρίων.

Στο μήνυμα του προς τους υπαλλήλους για τη νέα χρονιά, ο Ου δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση βρισκεται εν μέσω μίας «στρατηγικής και μακροπρόθεσμης» εκστρατείας ενάντια στον κινεζικό κολοσσό των τηλείκοινωνιών, η οποία θα δημιουργήσει ένα «προκλητικό περιβάλλον για την επιβίωση και την ευημερία της Huawei».

«Η επιβίωση θα αποτελέσει την πρώτη μας προτεραιότητα» το 2020, δήλωσε ο Ου. Η Huawei θα χρειαστεί να «ξεπεράσει τον εαυτό της» για να αναπτύξει το δικό της οικοσύστημα των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας - την απάντησή της στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google - για να «διασφαλίσει ότι μπορεί να συνεχίσει να πουλάει τα smartphones της στο εξωτερικό», πρόσθεσε.

Πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες από Guardian

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text