Νηρεύς - Σελόντα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

23/1/2020 - «Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια έχοντας διασφαλίσει συνθήκες βιωσιμότητας θα δώσει ισχυρή απάντηση στον ανταγωνισμό τρίτων χωρών και ειδικά της Τουρκίας, η οποία δεν υπόκειται στους ελέγχους και την τήρηση των αυστηρών πρωτοκόλλων παραγωγής που ισχύουν στην Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), Απόστολος Τουραλιάς. Ο τουρκικός ανταγωνισμός πλήττει την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια και το τουρκικό προϊόν «έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό λόγω της χαμηλότερης τιμής του», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΕΛΟΠΥ και εξηγεί ότι η χαμηλότερη τιμή οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων. (εδώ)

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα
Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη (εδώ
Δείτε την ύλη των παλαιότερων τευχών (εδώ)


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text