Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | «ΚριΚρι»: Εξαγωγές σε 30 χώρες, 450 εργαζόμενοι και νέες επενδύσεις

«ΚριΚρι»: Εξαγωγές σε 30 χώρες, 450 εργαζόμενοι και νέες επενδύσεις

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
«ΚριΚρι»: Εξαγωγές σε 30 χώρες, 450 εργαζόμενοι και νέες επενδύσεις

Νικήτρια ανακηρύχθηκε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία «Κρι Κρι» στην κατηγορία «Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα» των βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν η Eurobank και η Grant Thorton για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Κρι Κρι», Παναγιώτης Τσινάβος, ο οποίος τόνισε ότι η εταιρεία απασχολεί πλέον 450 εργαζομένους και πράγματι δίνει μεγάλη σημασία στο εργασιακό περιβάλλον.

Για τις επιτυχίες και τους στόχους της εταιρείας τόνισε πως η «Κρι Κρι» τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται καθώς έχει επικεντρωθεί σε κάτι που γνωρίζει καλά: στην παραγωγή παγωτού και γιαουρτιού, με στόχο να  κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά».

Σημείωσε πως τα προϊόντα της Κρι Κρι φτιάχνονται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, που προέρχεται κυρίως από την περιοχή των Σερρών, που είναι και η… ιδιαίτερη πατρίδα της εταιρείας.

Πρέπει να επισημάνουμε πως η ελληνική εταιρεία κάνει πλέον εξαγωγές σε περισσότερες από 30 χώρες, με το 40% του τζίρου της να προέρχεται από τις εξαγωγές.

«Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε καταστεί εφικτό χωρίς τη στήριξη των εργαζομένων μας. Για τον λόγο αυτόν, κύριο μέλημά μας είναι η ύπαρξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο συνεχώς βελτιώνεται, ώστε οι 450 εργαζόμενοι που απασχολούνται αυτή τη στιγμή στην εταιρεία μας να νιώθουν περήφανοι για την επιλογή τους να εργάζονται στην Κρι Κρι», τόνισε ο κ. Τσινάβος, ο οποίος ανακοίνωσε κι ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα 10 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Reporter.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text