Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Φουρλής: Στις 12 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση

Φουρλής: Στις 12 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Φουρλής: Στις 12 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα διεξαχθεί ως προς όλους τους μετόχους με τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο υποβοηθούμενη από Συντονιστή (Operator Assisted Real-Time Teleconference), λόγω της επείγουσας ανάγκης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τα παρακάτω ειδικότερα αναφερόμενα, την 12η Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης της σύγκλησης της ως άνω Γενικής Συνέλευσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για όλα ή για ορισμένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι Μέτοχοι σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που ομοίως θα διεξαχθεί αποκλειστικά με τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο υποβοηθούμενη από Συντονιστή (Operator Assisted RealTime Teleconference) την 19η Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Μεταξύ των υπόλοιπων θεμάτων αναμένεται έγκριση:

  1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων, ενοποιημένων και Εταιρείας (Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης) μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών της εταιρικής χρήσης 1/1/2019 - 31/12/2019.
  2. Μη διανομή μερίσματος από τα καθαρά κέρδη της εταιρικής χρήσης 1/1/2019 - 31/12/2019.
  3. Λήψη απόφασης για τη διανομή ποσού € 1.506.920,52 από τα καθαρά κέρδη της εταιρικής χρήσης 1/1/2019 - 31/12/2019, σε περίπτωση μη θετικής ψήφισης επί του 2 ου θέματος της ημερήσιας διάταξης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text