Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Trastor: Προχώρησε στην απόκτηση δύο ακινήτων στο Μαρούσι

Trastor: Προχώρησε στην απόκτηση δύο ακινήτων στο Μαρούσι

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Trastor: Προχώρησε στην απόκτηση δύο ακινήτων στο Μαρούσι

H Trastor A.E.E.A.Π. (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει την απόκτηση δύο αυτοτελών κτιρίων γραφείων πρώτης κατηγορίας στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την απόκτηση τετραώροφου κτιρίου συνολικής επιφάνειας 21.412 τ.μ. που αποτελείται από χώρους γραφείων με υπόγειους χώρους στάθμευσης και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου αρ. 16 και το τίμημα απόκτησης ανήλθε σε €26,8 εκατ.

To έτερο κτίριο που απέκτησε η Εταιρεία είναι ένα τετραώροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 4.185 τ.μ. το οποίο αποτελείται από χώρους γραφείων με υπόγειους χώρους στάθμευσης και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου αρ. 29 και το τίμημα απόκτησης ανήλθε σε €7,2 εκατ.

Πωλητής των δύο ακινήτων είναι η εταιρεία ΑΒΑΞ Α.Ε., ένας από τους ισχυρότερους κατασκευαστικούς ομίλους στη Ελλάδα, η οποία θα παραμείνει ως μισθώτρια εταιρεία στα δυο ακίνητα.

Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των δύο ακινήτων χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν από την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων.

Με την ολοκλήρωση της απόκτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, δήλωσε σχετικά:

«Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για εμάς, καθώς ολοκληρώσαμε με επιτυχία μία μεγάλη επένδυση. Στην Trastor, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές μελλοντικών υπεραξιών που μπορεί να προσφέρει η ελληνική αγορά ακινήτων, εφαρμόζουμε το επενδυτικό μας πλάνο και διευρύνουμε περαιτέρω το Χαρτοφυλάκιό μας με την απόκτηση δύο σημαντικών ακινήτων στο Μαρούσι. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε με συνέπεια τη αναπτυξιακή στρατηγική μας, με εμπιστοσύνη στην ελληνική αγορά ακινήτων.»

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text