Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Οδ. Αθανασίου (Lamda Development): Σύμβολο απογείωσης στη νέα εποχή το Ελληνικό

Οδ. Αθανασίου (Lamda Development): Σύμβολο απογείωσης στη νέα εποχή το Ελληνικό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οδ. Αθανασίου (Lamda Development): Σύμβολο απογείωσης στη νέα εποχή το Ελληνικό

Σύμβολο απογείωσης στη νέα εποχή χαρακτήρισε το έργο του Ελληνικού ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη στα εγκαίνια των πρόδρομών έργων της αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου.

«Από εδώ όπου απογειώνονταν αεροπλάνα, το έργο του Ελληνικού μπορεί να αποτελέσει το σύμβολο απογείωσης στην νέα εποχή για την χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασίου. «Είναι ακριβώς χάρη στην πέρα από κάθε προσδοκία προσπάθεια και αποφασιστικότητα της κυβέρνησης που μπορούμε να αρχίσουμε σήμερα το έργο, λίγους μήνες πριν την επίσημη μεταβίβαση των μετοχών», είπε.

Ο κ. Αθανασίου ευχαρίστησε τον βασικό μέτοχο της Lamda που «το στήριξε ανελλιπώς για 7 χρόνια και λίγους μήνες πριν έδειξε ξανά την εμπιστοσύνη του στην χώρα και την οικονομία της επενδύοντας πάνω από 350 εκατ. ευρώ», την ομάδα της Lamda, που με «δονκιχωτικό πάθος πίστεψε ότι θα φτάσουμε στο σήμερα όταν μια μια ελάχιστη μειοψηφία πίστευε σε αυτό το έργο», καθώς και τις δημόσιες υπηρεσίες για τη συνεργασία τους.

Παράλληλα, είπε ότι την επόμενη χρονιά, στο πρώτο εξάμηνο, ξεκινούν τα έργα υποδομής μεταξύ των οποίων και το παράκτιο πάρκο, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς, το οποίο θα δημιουργήσει ένα παραλιακό μέτωπο που «θα αφήσει πίσω μας το γκρίζο τοπίο που βλέπετε πίσω μας, που έχουμε ζήσει τα τελευταία 20 χρόνια».

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text