Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Frigoglass:Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης αποτελεσμάτων για το Β 3μηνο του 2020

Frigoglass:Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης αποτελεσμάτων για το Β 3μηνο του 2020

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Frigoglass:Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης αποτελεσμάτων για το Β 3μηνο του 2020

Αθήνα, Ελλάδα, 30 Ιουλίου 2020 – Η Frigoglass θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του έτους 2020 την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, στις 8:30 π.μ. ώρα Ελλάδος. Το δελτίο τύπου των αποτελεσμάτων θα είναι διαθέσιμο από εκείνη την ώρα στην ιστοσελίδα της Εταιρίας: http://www.frigoglass.com.

Η διοίκηση της εταιρείας θα διενεργήσει τηλεδιάσκεψη με επενδυτές και αναλυτές την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, στις 4:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να καλέσουν σε ένα από τα παρακάτω:

Καλούντες από την Ελλάδα +30 211 211 1511

Καλούντες από την Αγγλία/λοιπές χώρες εξωτερικού +44 207 194 3759

Καλούντες από την Αμερική +1 844 286 0643

Κωδικός Εγγραφής 46965642#

Η τηλεδιάσκεψη, η οποία θα περιλαμβάνει σχόλια της Διοίκησης καθώς και διάστημα ερωτήσεων και απαντήσεων, θα διαρκέσει περίπου μία ώρα. Η παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη από εκείνη την ώρα στην ιστοσελίδα της εταιρίας: www.frigoglass.com. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη της τηλεδιάσκεψης για να εγγραφούν.

Επανάληψη μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης:

Αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020.

Αγγλία/Ευρώπη +44 203 364 5147

Αμερική +1 646 722 4969

Κωδικός Εγγραφής 418947929#

Πληροφορίες

Frigoglass

Γιάννης Σταματάκος

Group Treasury & IR Manager

Τηλ: +30 210 6165767

E-mail: jstamatakos@frigoglass.com

Frigoglass

Η Frigoglass είναι στρατηγικός εταίρος εταιρειών αναψυκτικών και ποτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Frigoglass είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην αγορά Επαγγελματικών Ψυγείων (ICM) και ο βασικός προμηθευτής στον τομέα γυάλινης συσκευασίας στις αγορές υψηλής ανάπτυξης της Δυτικής Αφρικής.

Η Frigoglass διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με κορυφαίους πελάτες από τον κλάδο αναψυκτικών και ποτών. Τα επαγγελματικά ψυγεία της Frigoglass σχεδιάζονται με βάση τις ιδιαίτερες  ανάγκες κάθε πελάτη, ώστε να ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων τους και να συμβάλλουν στην άμεσηκατανάλωσή τους. Την ίδια στιγμή, οι κορυφαίες, από πλευράς καινοτομίας, οικολογικές λύσεις της Frigoglass δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της να πετύχουν στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και να μειώσουν το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.  Μέσω της παρουσίας της, η Frigoglass έχει καθιερωθεί στις πιο ώριμες αγορές της Ευρώπης, ενώ παράλληλα εδραιώνει τη θέση της στις αναδυόμενες αγορές. Με παραγωγικές μονάδες σε πέντε χώρες και ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών, υποστηρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση.

Όσον αφορά τη δραστηριότητα μας στον κλάδο Υαλουργίας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις αγορές της Αφρικής, οι οποίες αποτελούν βασικό στόχο της επενδυτικής στρατηγικής των πελατών μας. Καθώς ενδυναμώνουμε τη θέση μας ως κορυφαίοι προμηθευτές γυάλινων φιαλών και υλικών συσκευασίας, βοηθάμε τους πελάτες μας στη Δυτική Αφρική να προσθέσουν επιπλέον αξία στα προϊόντα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.frigoglass.com.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text