Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΣΙΔΜΑ Α.Ε.: Aνακοίνωση για την προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης

ΣΙΔΜΑ Α.Ε.: Aνακοίνωση για την προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΣΙΔΜΑ Α.Ε.: Aνακοίνωση για την προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης

Σύμφωνα με το Νόμο 4548/2018 και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας “ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΣΙΔΜΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (εφεξής η «Εταιρεία»), καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 3ης Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30 στον Ασπρόπυργο Αττικής, στα γραφεία του Υποκαταστήματος της Εταιρείας, οδός Μεγαρίδος  188,  τ.κ 19300, στον Ασπρόπυργο προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002 για την εταιρική διακυβέρνηση, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

2.Λήψη απόφασης περί του είδους της Επιτροπής Ελέγχου, τη θητεία, τον αριθμό και τις ιδιότητες των μελών της καθώς και ορισμός των μελών της σε περίπτωση που αυτή ορισθεί ανεξάρτητη, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

3.Αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στη Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος στο αρχείο του Συστήματος Άυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρησης» (ΕΧΑΕ) (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρείας. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα, ή εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία αυτού. Η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της 28/11/2020 (Ημερομηνία Καταγραφής), ήτοι κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης και η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας μπορεί να γίνεται με κάθε νόμιμο μέσο και πάντως βάσει ενημέρωσης που λαμβάνει η Εταιρεία από το κεντρικό αποθετήριο τίτλων πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Έναντι της Εταιρείας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την αντίστοιχη Ημερομηνία Καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις των άρθρων 124 και 128 του Ν. 4548/2018, ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.

Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ημερομηνία Καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση.

Διαβαστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text