Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΒΙΟΤΕΡ: Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 26.02.2021

ΒΙΟΤΕΡ: Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 26.02.2021

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΒΙΟΤΕΡ: Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 26.02.2021

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.» (Εταιρεία) γνωστοποιεί ότι την 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.30 στα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα, οδός Ευτυχίδου αρ. 45 πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας και σύμφωνα με την από 04.02.2021 Πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρέστησαν εννέα (9) μέτοχοι και εκπρόσωποι μετόχων που αντιπροσώπευσαν έξι εκατομμύρια εβδομήντα δύο χιλιάδες πεντακόσιες εβδομήντα δύο (6.072.572) μετοχές και δικαιώματα ψήφου επί του συνόλου των δέκα επτά εκατομμυρίων πεντακοσίων εβδομήντα εννέα χιλιάδων επτακοσίων πενήντα τεσσάρων (17.579.754) μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ήτοι υπήρξε απαρτία 34,537% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Υφισταμένης της προβλεπόμενης από το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας απαρτίας, συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και ως ακολούθως:

Επί του πρώτου θέματος της ημερησίας διατάξεως [Εκλογή της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017 ως ισχύει], η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% των παριστάμενων και εκπροσωπούμενων στη συνέλευση μετόχων και δικαιωμάτων ψήφου, νέα Επιτροπή Ελέγχου που θα απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

- Τσαγκαρογιαννής Κ. Αριστοτέλης, ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, έχοντας την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

- Κουτούπης Γ. Ανδρέας, ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξαρτήτου από την Εταιρεία και μη έχοντος καμία σχέση με αυτήν.

- Βέλλιος Η. Δημήτριος, ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξαρτήτου από την Εταιρεία και μη έχοντος καμία σχέση με αυτήν.

 

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text