Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | 6 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 11 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

6 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 11 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
6 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 11 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Χθές, οι μετοχές ΜΥΤΙΛ, ΜΟΤΟ, ΙΝΤΚΑ, ΕΛΧΑ, ΒΙΟ, και ΑΒΑΞ, σημείωσαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ μια μετοχή, η ΠΕΙΡ, σημείωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Η ΠΕΙΡ, σημειώνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά χαμηλό 52 εβδομάδων καθώς στην χθεσινή συνεδρίαση σημείωσε πτώση -20,06%, ενώ προχθές σημείωσε απώλειες -21,9%. Αντίθετα, από τις μετοχές που σημείωσαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, η ΑΒΑΞ και η ΙΝΤΚΑ εμφανίζονται δύο συνεχόμενες φορές στον πίνακα, με συνολικές αποδόσεις για αυτές τις δύο ημέρες, 10,11% και  7,05% αντίστοιχα.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 11 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 7 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι τις τελευταίες 3 συνεδριάσεις, η ΕΚΤΕΡ, πραγματοποίησε νέα υψηλά 20 ημερών, ενώ με 2 νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζεται η ΑΒΑΞ και η ΙΝΤΚΑ. Αντίθετα, με 5 νέα συνεχόμενα χαμηλά εμφανίζεται η ΠΑΙΡ, ενώ 3 συνεχόμενα νέα χαμηλά κατέγραψαν η ΠΕΙΡ, η ΜΙΓ και η ΕΥΠΙΚ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text