Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | 14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 16 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 16 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 16 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις χθεσινές τιμές, 14 μετοχές, πέτυχαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων και μια μετοχή (ΒΑΡΝΗ), διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Από τις μετοχές που σημείωσαν νέο υψηλό, πρώτη φορά, από τότε που καταγράφουμε τα στοιχεία, εμφανίζεται η ΚΡΕΚΑ, η ΑΚΡΙΤ ενώ η ΣΠΕΙΣ πρώτη φορά, μετά από δύο νέα υψηλά που είχε διαμορφώσει στις αρχές του έτους. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε τα 5 νέα συνεχόμενα υψηλά 52 εβδομάδων της ΕΛΤΟΝ και τα 4 συνεχόμενα της ΒΥΤΕ.
Αντίθετα για την ΒΑΡΝΗ, εμφανίζεται πρώτη φορά στα νέα χαμηλά, καθώς σημείωσε χθές πτώση 20% από τα € 0,40 στα € 0,32.
Κατά τον μήνα Μάρτιο, νέα χαμηλά πραγματοποιήθηκαν μόνο δύο από την ΠΡΟΝΤΕΑ και τρία από την ΠΕΙΡ.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 16 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 9 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι με πέντε νέα συνεχόμενα υψηλά 20 ημερών εμφανίζεται η ΕΛΤΟΝ, με τέσσερα συνεχόμενα εμφανίζεται η ΒΥΤΕ και ΥΑΛΚΟ και με τρία νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζεται η ΚΟΥΕΣ.
Αντίθετα με δύο νέα συνεχόμενα χαμηλά 20 ημερών εμφανίζεται η Attica Bank.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text