Αρχική | Οικονομία | Διεθνής Οικονομία | Deloitte: Για 3η συνεχόμενη χρονιά ισχυρότερο brand παγκοσμίως στις εμπορικές υπηρεσίες

Deloitte: Για 3η συνεχόμενη χρονιά ισχυρότερο brand παγκοσμίως στις εμπορικές υπηρεσίες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Deloitte: Για 3η συνεχόμενη χρονιά ισχυρότερο brand παγκοσμίως στις εμπορικές υπηρεσίες

Σύμφωνα με την έκθεση Commercial Services 100 Report 2021 της Brand Finance, ηγέτιδας εταιρείας στην αξιολόγηση της αξίας εμπορικών μαρκών, η Deloitte ανακηρύχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως το ισχυρότερο και πιο πολύτιμο brand στον τομέα των εμπορικών υπηρεσιών στον κόσμο, με την συνολική αξία της μάρκας να προσεγγίζει τα 26,7δισ. δολάρια και την πιστοληπτική της ικανότητα να βρίσκεται στην κορυφαία βαθμίδα ΑΑΑ+.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος λόγω της πανδημίας, η εταιρεία συνέχισε τη θετική της ανάπτυξη, βάζοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους και τους πελάτες της, αλλά και αξιοποιώντας το επιχειρηματικό της μοντέλο το οποίο βασίζεται στη στενή συνεργασία και στην από κοινού διαχείριση έργων από τις διαφορετικές ομάδες των επαγγελματιών της.

Σε δηλώσεις του ο CEO της Deloitte Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσόπουλος με αφορμή την σημαντική αυτή διάκριση, ανέφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που η Deloitte ανακηρύσσεται, για μια ακόμη χρονιά, το ισχυρότερο και το πιο πολύτιμο brand στον τομέα των εμπορικών υπηρεσιών από την Brand Finance. Η δύναμη και η αξία του brand οφείλονται στους ανθρώπους μας – στην ανθεκτικότητα και στον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν καθημερινά. Εμείς αναγνωρίζουμε την προσφορά τους και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας, εξασφαλίζοντας για αυτούς ένα περιβάλλον εργασίας που βασίζεται στον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και επενδύοντας στην συνεχή επαγγελματική τους εξέλιξη».

 

Πηγή: liberal.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text