Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | 16 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 20 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

16 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 20 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
16 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 20 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, 16 μετοχές, πέτυχαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Από τις 16 μετοχές, με 3 νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίστηκαν οι μετοχές, ΠΛΑΘ, ΜΟΥΖΚ, ΚΜΟΛ και ΑΝΔΡΟ, ενώ με 2 νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίστηκαν οι μετοχες, ΦΡΙΓΟ, ΜΑΘΙΟ, ΛΑΝΑΚ, ΚΑΜΠ και ΔΟΥΡΟ. Όσον αφορά τις υπόλοιπες μετοχές από την αρχή του Μαΐου μέχρι και χθές,  οι ΙΛΥΔΑ και ΔΟΜΙΚ  έχουν πετύχει συνολικά 5 νέα υψηλά 52 εβδομάδων, οι ΧΑΙΔΕ και ΟΤΕ έχουν πετύχει 4, η ΜΟΝΤΑ έχει πετύχει 6 νέα υψηλά, η ΟΠΑΠ 2 και τέλος η ΕΠΙΛΚ έχει πετύχει ένα νέο υψηλό 52 εβδομάδων μέσα σε αυτό το διάστημα.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 20 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 2 μετοχές (ΕΥΠΙΚ ΜΠΤΚ) σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι με τρία συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών, εμφανίζεται οι ΚΜΟΛ, ΑΝΔΡΟ, ΜΟΥΖΚ, ΠΛΑΘ, ΦΡΙΓΟ και με δύο νέα συνεχόμενα χαμηλά 20 ημερών εμφανίζεται οι ΔΟΥΡΟ, ΚΑΜΠ, ΛΑΝΑΚ και ΜΑΘΙΟ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text