Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Premia: ''Τρέχει'' ήδη νέες επενδύσεις με στόχο ενεργητικό στα 300 εκατ. ευρώ από 170 εκατ. σήμερα

Premia: ''Τρέχει'' ήδη νέες επενδύσεις με στόχο ενεργητικό στα 300 εκατ. ευρώ από 170 εκατ. σήμερα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

«Πιστεύουμε ότι η εταιρεία θα βρεθεί σε νέο επίπεδο που θα μπορεί να υλοποιήσει το επενδυτικό της πλάνο ώστε να φτάσει γρήγορα από τα 170 εκατ. ευρώ ενεργητικό σε 300 εκατ. ευρώ».

Αυτό ανέφερε χθες, Τρίτη, ο διευθύνων σύμβουλος της Premia Properties κ. Κώστας Μαρκάζος.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η εταιρεία έχει εξυγιάνει τα οικονομικά της μεγέθη, έχει κρατήσει τα καλύτερα περιουσιακά της στοιχεία κι έχει ήδη φτάσει τα 170 εκατ. ευρώ ενεργητικό, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα κεφάλαια από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τον Ιούλιο.

«H εταιρεία είναι αυτή την περίοδο σε διαδικασίες αύξησης με εισφορές ακινήτων και μετρητά, που αναμένουμε να εγκριθεί αρχές Ιουλίου, ενώ περί τα μέσα Ιουλίου αναμένουμε να ‘’τρέξει’’ η αύξηση για τους μετόχους. H χρήση του 2020 ήταν μία χρονιά εξυγίανσης και τα μεγέθη δεν ήταν αντιπροσωπευτικά της εικόνας της εταιρείας, η οποία έχει ενισχυθεί ειδικά στον τομέα των logistics με μεγάλο χαρτοφυλάκιο πλέον στα 175.000 τ.μ. Η εταιρεία οργανώνεται πλέον και στα πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης, ενώ σκοπεύει να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα stock option για τα στελέχη της. Πιστεύουμε ότι οι ευκαιρίες είναι μεγάλες στον τομέα των ακινήτων και υπάρχουν συζητήσεις αυτή την περίοδο συζητήσεις για νέες αγορές ακινήτων, σε διάφορα στάδια ωρίμανσης και στο βαθμό που έχουμε κάτι πιο οριστικό θα ανακοινωθεί».

 

Πηγή: newmoney.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text