Αρχική | Διάφορα | Εισηγμένες Εταιρίες | REDS: Εξετάζει project για κατοικίες στο Κτήμα Καμπά στην Κάντζα

REDS: Εξετάζει project για κατοικίες στο Κτήμα Καμπά στην Κάντζα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
REDS: Εξετάζει project για κατοικίες στο Κτήμα Καμπά στην Κάντζα

Σχέδιο για να διαφοροποιηθεί η ανάπτυξη του ακινήτου Καμπά στην Παλλήνη επεξεργάζεται η διοίκηση της REDS, η οποία φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από διεθνή επενδυτή για την ανάπτυξη κατοικιών.

Την είδηση αποκάλυψε χθες στο πλαίσιο διαδικτυακής συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της Άκτωρ αλλά και μέτοχος της REDS κ. Χρίστος Παναγιωτόπουλος. Όπως δήλωσε, η εταιρεία εξετάζει την αλλαγή του σχεδιασμού για το παλαιό οινοποιείο Καμπά στην Κάντζα συνολικής επιφάνειας 315 στρεμμάτων και έχει δεχτεί δύο προτάσεις από τις οποίες αποκάλυψε μόνο την μια.

Η πρόταση αυτή προβλέπει τη δημιουργία συγκροτήματος οικιστικής χρήσης με σχολεία και καταστήματα, σε αντίθεση με τον αρχικό business plan που προέβλεπε συγκρότημα γραφείων, ξενοδοχείου, καταστημάτων και χώρων πολιτισμού.

Για το κτήμα Καμπά, το περασμένο καλοκαίρι ο διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής του ομίλου Ελλάκτωρ κ. Γ. Κωνσταντινίδης είχε δηλώσει ότι το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η επικαιροποίηση του Master Plan για την επένδυση που προωθεί η REDS με στόχο το έργο να ολοκληρωθεί την επόμενη πενταετία.

Ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει τότε ότι η εταιρεία επικαιροποιεί τον σχεδιασμό λαμβάνοντας υπόψη της τα νέα δεδομένα μετά την πανδημία, τις ανάγκες της αγοράς αλλά και την ζήτηση που υπάρχει από την πλευρά των επενδυτών. Φαίνεται ότι όσο πλησιάζει αυτός ο χρόνος τα πλάνα ανάπτυξης θα σχηματοποιούνται.

Υπενθυμίζεται ότι το προεδρικό διάταγμα για την πολεοδόμηση της έκτασης εκδόθηκε την περασμένη Άνοιξη και αναμένεται η έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Χθες ο κ. Παναγιωτόπουλος, ρωτήθηκε και για τα πακέτα που διακινήθηκαν τις προηγούμενες μέρες μέσω του χρηματιστηρίου, επισημαίνοντας ότι οι επενδυτές δείχνουν εμπιστοσύνη στις προοπτικές του ομίλου καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε “χειμερία νάρκη”.

Η μετοχή πάντως χθες υποχώρησε και έκλεισε με πτώση κατά 4,33% σημειώνοντας όμως αύξηση 109% τον τελευταίο χρόνο.

Μαριάννα Τζάννε

 

Πηγή:newmoney.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text