Αρχική | Προηγ. Τεύχη | 2021 - No 224 έως 235 | Χ&Α - 235 | ΒΥΤΕ: Άνοδος πωλήσεων - κερδών

ΒΥΤΕ: Άνοδος πωλήσεων - κερδών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΒΥΤΕ:  Άνοδος πωλήσεων - κερδών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΥΤΕ

 

Άνοδος πωλήσεων - κερδών

 

Ανεπηρέαστη από τις αναταράξεις που έχει δημιουργήσει η πανδημία, δηλώνει η διοίκηση της BYTE, τόσο για το εννεάμηνο του 2021 όσο και για το υπόλοιπο του έτους, λόγω της φύσης της δραστηριότητας της εταιρίας -ανάπτυξη ολοκληρωμένων εφαρμογών πληροφορικής- και κυρίως λόγω της φύσης του πελατολογίου της και των συμβάσεων με αυτό.

 

Κατά το 9μηνο, τα συνολικά έσοδα του Ομίλου, ανήλθαν στα € 27,9 εκατομμύρια έναντι € 21,9 εκατ. το εννεάμηνο του 2020, σημειώνοντας αύξηση 27,0%. Αντίστοιχα, τα κέρδη προ φόρων, υπερδιπλασιάστηκαν, φτάνοντας τα € 2,7 εκατ. έναντι € 1,3 εκατ. κατά το εννεάμηνο του 2020.

 

Το περιβάλλον που διαμορφώνεται, όσον αφορά των εκσυγχρονισμό των διαδικασιών λειτουργίας κρατικών φορέων, μεγάλων και μεσαίου μεγέθους εταιριών, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, είναι αρκετά θετικό για την δραστηριότητα του Ομίλου και θα παραμείνει θετικό και για μια σειρά ετών. Ήδη, κατά την διάρκεια της πανδημίας, ο Όμιλος ανέλαβε αρκετά μεγάλα έργα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, κάποια εκ των οποίων ήταν η υλοποίηση της άυλης συνταγογράφησης και το Εθνικό Μητρώο Ασθενών που νοσούν με Covid 19. Στόχος του Ομίλου, είναι να βελτιώσει τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία του, μέσω της εκτέλεσης των ήδη υπαρχόντων έργων αλλά και μέσω ανάληψης νέων που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης.

 

Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της εταιρίας και εκτιμούμε ότι, αυτή, θα βελτιωθεί κατά την επόμενη διετία. Με βάση τα αποτελέσματα 9μήνου, τα μεγέθη των αποτελεσμάτων της εταιρίας, κινούνται μέσα στις προβλέψεις, του συνόλου του 2021, που είχαμε διατυπώσει στο τεύχος 233 (πωλήσεις € 41 εκατομμύρια και κέρδη μφ περί τα € 2,85 εκατομμύρια). Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος αναθεώρησης της πρόβλεψής μας.


Δείτε το δελτίο τύπου εδώ και τον πίνακα οικονομικών μεγεθών εδώ.

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα, εδώ


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text