Αρχική | Διάφορα | Τεύχη 2018-2023 (Νο 199 έως Νο 253) | Χ&Α - 235 | Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

 

Κατά το διάστημα από την έκδοση του προηγούμενου τεύχους 6/11/2021, έως και την 7/12/2021 εκδόθηκαν Δελτία Τύπου, αναφορικά με συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπου αποφασίστηκαν:

 

8/11/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε:

- Τη δημόσια προσφορά της Ελβαλχαλκορ και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 250.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως € 250 εκατ.

18/11/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε:

- Την έγκριση της ATTICA BANK, για τη δημόσια προσφορά έως 1.200.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών.

- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της EUROCORP FINANCE ΑΕΠΕΥ, λαμβάνοντας υπόψη και το αίτημα για τον περιορισμό του σκοπού της σε μη επενδυτικές υπηρεσίες.

 

24/11/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε:

- Την έγκριση της Noval Property για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 120.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου.

- Την παροχή άδειας λειτουργίας στην «ΤΡΙΤΩΝ ASSET MANAGEMENT» για τη λειτουργία της και ως Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων.

- Την έγκριση της έναρξης εμπορικής προώθησης του Ο.Ε.Ε με την επωνυμία «DIORAMA INVESTMENTS II RAIF, S.C.A.» στην Ελλάδα από την εταιρία «DECA INVESTMENTS Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.».

- Την επιβολή προστίμου ύψους € 22.500 για παράβαση λόγω εκπρόθεσμης ή/και μη γνωστοποίησης μεταβολών του ποσοστού συμμετοχής τους επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της «ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ». Συγκεκριμένα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους € 10.000 στον κ. Χαράλαμπο Κατσαμά, πρόστιμο ύψους €9.000 στην «FEYTEA HOLDINGS LIMITED» και πρόστιμο ύψους € 3.500 στην κα Κακούρη Ραφαηλία.

- Την επιβολή προστίμου ύψους € 20.000 στην «FEYTEA HOLDINGS LIMITED» λόγω μη υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας «ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», η οποία κατά την περίοδο εκείνη τελούσε σε αναστολή διαπραγμάτευσης.

 

2/12/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε:

- Την έγκριση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση έως 300.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου.

- Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην GHCO EUROPE ώστε να παρέχει επενδυτικές υπηρεσίες και δραστηριότητες (i) της λήψης και διαβίβασης εντολών σχετικών με ένα ή περισσότερα χρηματοπιστωτικά μέσα και (ii) της διενέργειας συναλλαγών για ίδιο λογαριασμό.

- Την επιβολή προστίμου ύψους € 5.000 στην ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ για παράβαση, λόγω μη ορθής κατάρτισης της ενοποιημένης οικονομικής κατάστασης της περιόδου 1.1.- 30.6.2015.

 

Δείτε εδώ τα Δελτία Τύπου της Επιτροπής Κεφαλαιαγορά.

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα, εδώ


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text