Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Η JP Morgan θα κλείσει 21 υποκαταστήματα της First Republic μέχρι το τέλος του 2023

Η JP Morgan θα κλείσει 21 υποκαταστήματα της First Republic μέχρι το τέλος του 2023

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η JP Morgan θα κλείσει 21 υποκαταστήματα της First Republic μέχρι το τέλος του 2023

Η JPMorgan Chase σχεδιάζει να κλείσει 21 υποκαταστήματα της First Republic Bank μέχρι το τέλος του 2023, περίπου το 25% όσων διέθετε η τράπεζα όταν εξαγοράστηκε από τον κολοσσό της Wall Street μετά τη χρεοκοπία της.

 

Τα υποκαταστήματα που θα κλείσουν βρίσκονται διάσπαρτα σε 8 πολιτείες των ΗΠΑ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εδρεύουσας στη Νέα Υόρκη JPMorgan. Η τελευταία ανέλαβε 84 υποκαταστήματα της First Republic, εδρεύουσας στο Σαν Φρανσίσκο, πριν από περίπου έναν μήνα.

"Αυτά τα υποκαταστήματα έχουν σχετικά χαμηλούς όγκους συναλλαγών και βρίσκονται αρκετά κοντά σε άλλα υποκαταστήματα με το αυτοκίνητο", σημείωσε ο εκπρόσωπος της JPMorgan σε γραπτή του δήλωση. "Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν ανάλογο επίπεδο υπηρεσιών και πρόσβασης στα χρήματά τους".

Το κλείσιμο θα επηρεάσει περί τους 100 υπαλλήλους, οι οποίοι θα λάβουν εξάμηνες προσωρινές μεταθέσεις και στη συνέχεια θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για ρόλους εντός της JPMorgan, όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το πρακτορείο Reuters. Η ανακοίνωση έρχεται μία εβδομάδα αφότου 1.000 υπάλληλοι της First Republic έμαθαν ότι δεν θα τους προσφερθούν θέσεις εργασίας στην ενιαία εταιρεία.

Η χρεοκοπία της First Republic ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία των ΗΠΑ και η τέταρτη σε μια σειρά χρεοκοπιών περιφερειακών τραπεζών από τις αρχές Μαρτίου.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text