Αρχική | Εταιρίες | Υψηλές αποδόσεις από το Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Interlife

Υψηλές αποδόσεις από το Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Interlife

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Υψηλές αποδόσεις από το Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Interlife

Σε υψηλές αποδόσεις κινείται το Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Interlife Ασφαλιστικής Interlife Μικτό, που διαχειρίζεται η Alpha Trust από το 2009.

Η σωρευτική απόδοση του Αμοιβαίου Κεφαλαίου Interlife Μικτό ήταν για την περίοδο του προηγούμενου έτους 24,68% (στοιχεία 31/12/2019), ενώ για την τριετία έφτασε το 49,91%, με το Ενεργητικό του να ανέρχεται στα 20.325.224,91€ σύμφωνα με την αποτίμησή του στις 09/01/2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά την απόδοση της πενταετίας τοποθετείται στη 10η θέση επί συνόλου 32 ΑΚ - στοιχεία 31/12/2019.

Οπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση της Interlife Ασφαλιστική, σκοπός του Αμοιβαίου Κεφαλαίου Interlife Μικτό είναι η επίτευξη της υψηλότερης δυνατής απόδοσης για τον μεριδιούχο από υπεραξία και εισόδημα, σε συνδυασμό με την ανάληψη μέτριου επενδυτικού κινδύνου. Για την πραγματοποίηση του επενδυτικού του σκοπού, το ενεργητικό του ΑΚ επενδύεται μέσω ευέλικτης στρατηγικής σε προσεκτικά επιλεγμένες και αξιολογημένες εισηγμένες μετοχές, επιλεγμένες ομολογίες καθώς και σε καταθέσεις και μέσα χρηματαγοράς.

Πηγή: www.economistas.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text