Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Βίαια ανοδική διάσπαση δίμηνου καναλιού συσσώρευσης πραγματοποιεί σήμερα, Τετ, 27/5/20, ο ΓΔ

Βίαια ανοδική διάσπαση δίμηνου καναλιού συσσώρευσης πραγματοποιεί σήμερα, Τετ, 27/5/20, ο ΓΔ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί σήμερα στο ΧΑ καθώς ο ΓΔ με μεγάλη άνοδο +3,40% (στις 657 μονάδες, στις 4.10 μμ), με μεγάλους τζίρους (100 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με επιβεβαιώσεις από επίσης ανερχόμενους ξένους δείκτες, διασπά ανοδικά το άνω όριο του δίμηνου οριζόντιου καναλιού αναμονής των 590-541 μονάδων με συνέπεια να είναι αρκετά πιθανό ένα νέο ανοδικό ρεύμα προς τις 700 μονάδες.

Η αιτία, όπως είπαμε χθες, είναι η σαφής υποχώρηση διεθνώς της επιδημίας και ο πακτωλός που διοχετεύεται στις όλες τις εθνικές οικονομίες από τις κεντρικές τράπεζες.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ θα ενισχύσει σήμερα την μετοχική του έκθεση από 80% σε 90-95%.

Μετοχές

Μόνον 4 μετοχές από τις 50 εμπορεύσιμες που παρακολουθούμε σημειώνουν σήμερα πτώση ενώ από τις υπόλοιπες ανοδικές, οι περίπου μισές πετυχαίνουν ανόδους άνω του +3%.

Η μετοχή της ημέρας : είναι αρκετές, οι τραπεζικές συν τις ΟΤΕ, ΜΥΤΙΛ και ΕΛΠΕ που σημειώνουν μεγάλες ανόδους με μεγάλους όγκους.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης σημειώνουν σήμερα οι, ΟΤΕ, ΜΥΤΙΛ και ΕΛΠΕ.

Νέα υψηλά διμήνου πετυχαίνουν σήμερα οι τρεις μόλις αναφερθείσες συν τις, ΜΠΕΛΑ, ΠΡΟΦ, ΟΛΠ, ΕΛΧΑ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΗ, ΤΕΝΕΡΓ, ΕΥΔΑΠ και ΚΡΙ.

Έτοιμες να δώσουν σήματα μεσοπρόθεσμων αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης είναι οι, ΛΑΜΔΑ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ και ΚΟΥΕΣ.

Ποιες μετοχές θα αγοράσει σήμερα το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο : θα επιλέξει 2-3 από αυτές που δίνουν μεσοπρόθεσμα σήματα αγορών δηλαδή, από τις ΟΤΕ, ΜΥΤΙΛ και ΕΛΠΕ συν τις ΚΟΥΕΣ και ΟΛΠ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.

Δείτε την απότίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου εδώ.

Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου εδώ


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text