Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα, Παρ, 21/8/2020, να βρίσκεται καθηλωμένος στο στενό εύρος των 615-645 μονάδων

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα, Παρ, 21/8/2020, να βρίσκεται καθηλωμένος στο στενό εύρος των 615-645 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Χαμηλό είναι και σήμερα το ενδιαφέρον για το Χρηματιστήριο Αθηνών με τον ΓΔ να χάνει -0,80% (στις 631 μονάδες, στις 3.30 μμ) με ελάχιστο τζίρο (25 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) κινούμενο στην μέση του μηνιαίου οριζόντιου καναλιού των 646-615 μονάδων.

Στο γράφημα του ΓΔ παρατηρούμε κατά το τελευταίο τρίμηνο «συμπίεση διακυμανσιμότητας», φαινόμενο το οποίο εγκυμονεί έκρηξη τιμών, προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Ενίοτε γίνεται μια ολιγοήμερη ψευδοδιάσπαση του ενός ορίου της διακύμανσης των 615-646 μονάδων και στην συνέχει ακολουθεί η κανονική ισχυρή κίνηση προς στην αντίθετη κατεύθυνση.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Οσο ο ΓΔ θα κινείται εντός του καναλιού αναμονής των 615-646 μονάδων, το ΤΧ δεν θα κάνει πράξεις.

Μετοχές

Καθοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των μετοχών και ανοδικά το 1/3 ενώ καμία μετοχή δεν σημειώνει μεγάλη μεταβολή τιμής πέραν του ±3% δίδοντας στην συνεδρίαση χαρακτήρα αναμονής.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή αντίστοιχα καθοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης ή αντίστοιχα στήριξης.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΜΥΤΙΛ, ΟΛΘ και ΙΝΛΟΤ ενώ τείνουν να δώσουν αντίστροφα σήματα πωλήσεων οι, ΟΠΑΠ. ΜΠΕΛΑ, ΓΕΚΤ και ΦΡΙΓΟ.

Καμία μετοχή δεν σηκώνει σήμερα όγκους.

Θα επανέλθουμε την ίδια περίπου ώρα την Δευτέρα, 24/8/20.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text