Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | O ΓΔ με μικρή μεταβολή σήμερα (Παρ, 12/2/2021) κινείται σε σχεδόν πλευρική τάση, λίγο πάνω από τις 770 μονάδες

O ΓΔ με μικρή μεταβολή σήμερα (Παρ, 12/2/2021) κινείται σε σχεδόν πλευρική τάση, λίγο πάνω από τις 770 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Συνεδρίαση ισορροπίας χαρακτηρίζουμε την σημερινή καθώς ο ΓΔ με ελάχιστη μεταβολή +0,10% (στις774 μονάδες, στις 2.45 μμ) και μέτριο τζίρο (50 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) κινείται λίγο πάνω από τον ΕΚΜΟ30 και λίγο κάτω από τον μέσον άξονα του δίμηνου εύρους του παρουσιάζοντας μια πλευρική προς καθοδική όψη.

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα πάει ο φετινός Φεβρουάριος. Εάν ο ΓΔ διασπάσει ανοδικά τον μέσον άξονα των 781 μονάδων (θέλουμε +0,90% από τώρα), τότε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να ξεπερασθούν (λόγω ανοδικής ορμής) και οι 800 μονάδες ενώ, αντίθετα, εάν ο ΓΔ κλείσει κάτω από τον πυθμένα Ζ των 756 μονάδων (θέλει -2,30% από τώρα) , τότε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να προσεγγισθούν (λόγω καθοδικής ορμής) οι 700 μονάδες.

Προς το παρόν αναμένουμε.

Εμφάνιση Καταγραφή.PNG

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 55% με μετοχές και 45% με μετρητά ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Οι καθοδικές μετοχές αυτή τη στιγμή είναι οριακά περισσότερες των ανοδικών ενώ καμία μετοχή δεν σημειώνει μεγάλη μεταβολή τιμής πέραν του ±3% εκτός της ΠΕΙΡ (+3,50%) που προσπαθεί να διορθώσει την πρόσφατη κατάρρευση της (σχεδόν -50% μέσα σε 2 μήνες).

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα μεσομακροπρόθεσμα σήματα αγορών με ανοδικές διασπάσεις αντιστάσεων – υψηλών τριμήνου και καμία δεν δίνει σήματα πωλήσεων με την αντίστροφη σηματοδότηση.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΜΥΤΙΛ, ΟΛΥΜΠ, ΠΛΑΙΣ, ΠΛΑΚΡ και ΤΕΝΕΡΓΑ ενώ αντίστροφα σήματα πωλήσεων τείνει να δώσει ο ΟΛΠ.

Νέα υψηλά έτους σημειώνουν σήμερα οι, ΓΕΚΤ και ΠΛΑΘ και νέα χαμηλά έτους καμία.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα στις 4.00-4.30 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text