Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ανερχόμενος ΓΔ πλησιάζει σήμερα (Δευτ, 2/8/2021) το επίπεδο των 900 μονάδων και ταυτόχρονα διασπά ανοδικά το υψηλό κλείσιμο 20 ημερών

Ο ανερχόμενος ΓΔ πλησιάζει σήμερα (Δευτ, 2/8/2021) το επίπεδο των 900 μονάδων και ταυτόχρονα διασπά ανοδικά το υψηλό κλείσιμο 20 ημερών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο ανερχόμενος ΓΔ πλησιάζει σήμερα (Δευτ, 2/8/2021) το επίπεδο των 900 μονάδων και ταυτόχρονα διασπά ανοδικά το υψηλό κλείσιμο 20 ημερών

Πολύ ενθαρρυντική είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή άνοδο +0,60% (στις 895 μονάδες, στις 4.00 μμ) και μικρό τζίρο (50 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) πλησιάζει κατά 5 μονάδες ή 0,55% το ψυχολογικό επίπεδο των 900 μονάδων και ταυτόχρονα διασπά ανοδικά τον κύριο σηματοδότη μας αγορών , το κυλιόμενο Υψηλό Κλείσιμο 20 ημερών.

Η τάση της αγοράς από σήμερα επιστρέφει στην ανοδική κατεύθυνση αφού όλοι οι σχετικοί δείκτες, από βραχυχρόνιους όπως ο Macd  έως μακροχρόνιους όπως οι ΑΚΜΟ200 και ΕΚΜΟ(15-80), δείχνουν θετικές ενδείξεις.

Συνεπώς, το ΤΧ θα δράσει σήμερα ως εξής :

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του ΄έκθεση από 74% σε 88% αγοράζοντας ΜΥΤΙΛ 750 τεμάχια, ΙΝΤΚΑ 2000, ΕΛΛΑΚΤΩΡ 4000 τεμάχια και ΚΟΥΕΣ 500 τεμάχια.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται σήμερα τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ 5 μετοχές, οι ΕΛΛΑΚΤ, ΑΛΦΑ, ΙΝΛΟΤ, ΙΝΤΚΑ, ΒΙΟΣΚ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, το «χτυπημένο» ΚΕΚΡ, που χάνει περισσότερο του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : περισσότερο μας εντυπωσιάζει ο ΕΛΛΑΚΤ που σημειώνει μεγάλη άνοδο με μεγάλους όγκους.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματά αγορών ή πωλήσεων με το σύστημα του κανόνα 12 εβδομάδων.

Τείνει να δώσει τέτοια σήματα ο ΜΥΤΙΛ με στροφέα τα 15,75 ευρώ το οποίον και θα αγοράσουμε εμείς αν μας δώσει σήμα ο ΓΔ.

-------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

 

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text