Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ούτε σήμερα (Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019) μπορεί ο ΓΔ να διασπάσει ανοδικά την επίμαχη αντίσταση των 876 μονάδων

Ούτε σήμερα (Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019) μπορεί ο ΓΔ να διασπάσει ανοδικά την επίμαχη αντίσταση των 876 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Δεν μας πτοεί η σημερινή αποτυχία του ΓΔ να διασπάσει το υψηλό σχεδόν τριμήνου των 876 μονάδων, αντίθετα, θεωρούμε την σχεδόν τρίμηνη παραμονή του στο στενό εύρος των 825-876 μονάδων σαν παγίωση-«χώνεμα» (consolidation) της μεγάλης +45% δεκάμηνης ανόδου του ΓΔ (από τις 605 στις 875 μονάδες) και ταυτόχρονα σαν κατασκευή οριζοντίου επιπέδου για νέο ανοδικό ξέσπασμα.

Αυτή τη στιγμή, 3.40 μμ,  ο ΓΔ χάνει οριακά -0,30% (στις 870 μονάδες) με μικρό τζίρο (60 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με πολύ καλή εικόνα στους ξένους δείκτες.

Στο γράφημα βλέπουμε πόσο εύκολο είναι για τον ΓΔ να διασπάσει ανοδικά την έγκυρη αντίσταση εφαπτόμενη επί τριών κορυφών Π, Β Η, των 876 μονάδων , αλλά, θα επιθυμούσαμε από την διάσπαση, αν γίνει,  να είναι ισχυρή (με άνοδο άνω του +1,50% και με όγκους άνω των 80 εκατ) ώστε να δημιουργήσει ισχυρό ανοδικό momentum. Αν γίνει διάσπαση με μικρή άνοδο και ιδίως με μικρούς όγκους, οι αγορές μας θα είναι πολύ οριακές.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 82,5% με μετοχές ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Πτωτικά κινούνται τα ¾ των εμπορεύσιμων μετοχών ενώ καμία μετοχή δεν σημειώνει αυτή τη στιγμή μεταβολή μεγαλύτερη του ±3% κάνοντας την συνεδρίαση να μοιάζει με αναμονής.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή καθοδική αντίστοιχα διάσπαση έγκυρης αντίστασης ή στήριξης.

Ομοίως, καμία μετοχή δεν σημειώνει σήμερα νέο χαμηλό ή υψηλό τριμήνου επιβεβαιώνοντας και πάλι την ουδετερότητα της συνεδρίασης.

Και τέλος, καμία μετοχή δεν διακινεί σήμερα μεγάλους γι αυτήν όγκους.

Να δούμε αν και η αυριανή συνεδρίαση θα έχει τον ίδιο χαρακτήρα, της αναμονής.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text