Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ ακολουθώντας τους ρυθμούς των ξένων δεικτών διόρθωσε σήμερα (Δευτ, 2/12/2019) σχετικά ήπια από το υψηλό έτους των 900 μονάδων

Ο ΓΔ ακολουθώντας τους ρυθμούς των ξένων δεικτών διόρθωσε σήμερα (Δευτ, 2/12/2019) σχετικά ήπια από το υψηλό έτους των 900 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Δεν πρόλαβε προχθές ο ΓΔ να πετύχει υψηλό έτους ξεπερνώντας οριακά το θερινό υψηλό των 899 μονάδων, και σήμερα διόρθωσε σχετικά ήπια -0,95% (στις 892 μονάδες) με μικρό τζίρο, 55 εκατ, χωρίς να διασπάσει καθοδικά τον κυλιόμενο πυθμένα του, ούτε την γραμμή του ΕΚΜΟ30.

Θα ανησυχήσουμε αν ο ΓΔ διασπάσει καθοδικά την γραμμή του ΕΚΜΟ30 των 882 μονάδων και κυρίως αν διασπάσει καθοδικά τον μέσον άξονα των 877 μονάδων του μηνιαίου του εύρους.

Προς το παρόν λοιπόν διατηρούμε την αισιοδοξία μας.

Στρατηγική για αύριο, 3/12/2019

Το σχεδόν πλήρες μετοχών ΤΧ δεν θα κάνει αύριο πράξεις.

Μετοχές

Πτωτικά έκλεισαν τα 6/7 των μετοχών και ανοδικά το 1/7 ενώ τρεις μετοχές, οι ΙΝΚΑΤ, ΜΛΣ, ΜΙΓ, σημείωσαν μεγάλη πτώση χειρότερη του -3% σε σύγκριση με μια μετοχή, την ΚΡΙ, που σημείωσε μεγάλη άνοδο άνω του +3%.

Η μετοχή της ημέρας : Ηταν η ΚΡΙ που έκλεισε σε νέα υψηλά τριμήνου με μεγάλη ημερήσια άνοδο +3,77% και αρκετά μεγάλους γι αυτήν όγκους, 20 χιλ τεμαχίων.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης έδωσε σήμερα μόνον η ΚΡΙ ενώ καμία δεν έδωσε αντίστροφα σήματα πωλήσεων.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών (με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης) οι, ΤΕΝΕΡΓ, ΦΡΛΚ, ΙΚΤΙΝ και ΣΑΡ ενώ αντίστροφα σήματα πωλήσεων (με καθοδική διάσπαση έγκυρης στήριξης) τείνουν να δώσουν  περισσότερες μετοχές, οι ΕΥΔΑΠ, ΠΛΑΘ, ΟΛΠ, ΛΑΜΔΑ, ΙΝΛΟΤ, ΜΙΓ, παρά το γεγονός ότι ο ΓΔ (επηρεασμένος από τις ανερχόμενες τράπεζες) βρίσκεται κοντά στα υψηλά έτους.

 

Νέα υψηλά τριμήνου πέτυχαν σήμερα οι, ΚΡΙ, ΔΕΗ, ΑΡΑΙΓ και νέα χαμηλά τριμήνου οι ΙΝΤΚΑ και ΕΥΑΠΣ.

Θα επανέλθουμε αύριο πάλι μετασυνεδριακά. Ελπίζουμε αύριο να μην διασπάσει ο ΓΔ καθοδικά τον ΕΚΜΟ30 των 877 μονάδων.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text