Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ πλησιάζει σήμερα, Δευτ, 22/6/2020, διστακτικά το υψηλό τριμήνου των 674 μονάδων

Ο ΓΔ πλησιάζει σήμερα, Δευτ, 22/6/2020, διστακτικά το υψηλό τριμήνου των 674 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Ικανοποιητική είναι η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει μικρή άνοδο +0,50% (στις 671 μονάδες, στις 4.00 μμ) με μικρό τζίρο (50 εκ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με μικρές μεταβολές σε Ευρώπη που και αυτή κινείται κοντά στο υψηλό τριμήνου αλλά και κοντά στο υψηλό έτους (DAX -10% από το υψηλό Γενάρη έναντι -30% του ΓΔ από το ίδιο υψηλό).

Στο γράφημα βλέπουμε πως ο ΓΔ πλησιάζει το υψηλό 60 ημερών των 674 μονάδων το οποίο αν σπάσει ανοδικά, τότε θα έχουμε ένα σχετικά αξιόπιστο μεσομακροπρόθεσμο συστημικό σήμα αγορών.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ σήμερα δεν θα κάνει πράξεις.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των 50 εμπορεύσιμων μετοχών που παρακολουθούμε και καθοδικά το 1/3 ενώ 6 μετοχές, οι ΙΝΤΚΑ, ΙΝΚΑΤ, ΦΡΙΓΟ, ΟΤΕ, ΜΟΗ και ΠΛΑΚΡ) πετυχαίνουν ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με 2 μετοχές, τις ΠΕΙΡ και ΕΛΧΑ, που σημειώνουν πτώσεις χειρότερες του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : καμία μετοχή δεν μας ενθουσιάζει σήμερα.

Καμία δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης - ΥΚ60 ημερών.  Ούτε και πωλήσεων με αντίστροφη σηματοδότηση.

Νέα υψηλά τριμήνου σημειώνουν οι ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ.

Μεγάλους όγκους, συσσώρευσης, διακινεί σήμερα μόνον ο ΟΛΠ.

Δείκτης τραπεζών ΔΤΡ. Σημειώνει μικρή πτώση -0,70% από το υψηλό τριμήνου των περίπου 400 μονάδων (το υψηλό Γενάρη βρίσκεται στις 900 μονάδες, δηλαδή οι τράπεζες έχουν πολύ χώρο για άνοδο, όμως η τρέχουσα οικονομική δυσπραγία στην χώρα λόγω καραντίνας και πτώσης της καταναλωτικής εμπιστοσύνης πιθανόν να προκαλέσει νέα κόκκινα δάνεια που θα καταρρακώσουν την καθαρή θέση των τραπεζών).

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text