Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Με μικρή σήμερα (Τετ, 26/8/20) άνοδο και τζίρο ο ΓΔ τείνει να επανέλθει σε καθαρή πλευρική τάση

Με μικρή σήμερα (Τετ, 26/8/20) άνοδο και τζίρο ο ΓΔ τείνει να επανέλθει σε καθαρή πλευρική τάση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Συνεχίζεται για 5η εβδομάδα η συσσώρευση του ΓΔ εντός του οριζόντιου καναλιού των 615-645 ή, αν το δούμε μεσοχρόνια εντός του καναλιού των 615-685 μονάδων.

Η πλευρική κίνηση του ΓΔ που δείχνει αναποφασιστικότητα οφείλεται στην αναμονή των επενδυτών για τις εξελίξεις στα μέτωπα του κορονοιού και των ελληνοτουρκικών.

Οσο ο ΓΔ θα κινείται εντός του στενού καναλιού των 615-645 μονάδων εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα, όταν δε σπάσει ανοδικά η άνω πλευρά των 645 μονάδων του καναλιού εμείς θα προχωρήσουμε σε αγορές και όταν σπάσει καθοδικά την κάτω πλευρά των 615 μονάδων, θα προχωρήσουμε σε πωλήσεις.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το κατά 60% με μετοχές και 40% με μετρητά Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 6/7 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/7 ενώ μόνον μια μετοχή, η ΠΛΑΘ,  σημειώνει μεταβολή άνω του +3% και καμία μετοχή κάτω του -3%.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή αντίστοιχα καθοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης ή αντίστοιχα στήριξης.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΙΝΚΑΤ, ΜΥΤΙΛ, ΚΟΥΕΣ και ΔΕΗ ενώ αντίστροφα σήματα πωλήσεων τείνει να δώσει ο ΟΛΠ.

Καμία μετοχή δεν σημειώνει σήμερα νέα ψηλά τριμήνου ενώ νέα χαμηλά σημειώνει η ΜΠΕΛΑ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text