Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ σταθεροποιεί και σήμερα (Τετ, 30/12/2020) την θέση του λίγο πάνω από τις 800 μονάδες

Ο ΓΔ σταθεροποιεί και σήμερα (Τετ, 30/12/2020) την θέση του λίγο πάνω από τις 800 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Ικανοποιητική για τους αγορασμένους θεωρούμε και την σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ (-0,20%, στις 807 μονάδες, στις 4.10 μμ), αντί να διορθώσει, όπως θα ήταν κατανοητό, παραμένει κοντά στα υψηλά του μηνός και οκταμήνου, λες και υπάρχει πίσω του κάποια ωθητήρια δύναμη προς ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Η τάση λοιπόν είναι σαφώς ανοδική με μεγάλες πιθανότητες να έχουμε το αυριανό κλείσιμο της χρονιάς πάνω από τις 800 μονάδες και νέα υψηλά κατά το πρώτο δίμηνο 2021 όπως συνάγεται από το άρθρο που ανεβάσαμε την Κυριακή, 27.12.20 («εποχικότητα πρώτου διμήνου του έτους»).

Παράλληλα επιθεωρούμε και το stop loss μας, το Χαμηλό 20ημέρου του ΓΔ, το οποίο μετά 2 συνεδριάσεις θα ανέβει στον πυθμένα Ρ των 770 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 97% αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Παρά το οριακά αρνητικό πρόσημο του ΓΔ, οι ανοδικές μετοχές ισαριθμούν τώρα των καθοδικών ενώ 5 μετοχές, οι ΑΒΑΞ, ΒΥΤΕ, ΦΡΙΓΟ, ΙΝΤΚΑ και ΙΝΛΟΤ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : και πάλι είναι ο ΑΒΑΞ που σημειώνει μεγάλη άνοδο +7,20% με μεγάλους όγκους 400 χιλ τεμαχίων σε νέα υψηλά. Πιθανόν να έχει κι άλλο δρόμο προς τα πάνω.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδικές ή καθοδικές διασπάσεις έγκυρων αντίστοιχα αντιστάσεων ή στηρίξεων.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΣΑΡ, ΟΛΥΜΠ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΘ, ΚΡΙ και ΠΛΑΚΡ.

Νέα υψηλά περιόδου πετυχαίνουν σήμερα οι, ΑΒΑΞ, ΒΥΤΕ, ΑΔΜΗΕ, ΠΡΟΦ, ΑΛΜΥ και ΕΤΕ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 3.00 όπου θα γίνει η λήξη της συνεδρίασης.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text