Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Το περιοδικό και οι συνδρομητικές σελίδες σε νέα μορφή

Το περιοδικό και οι συνδρομητικές σελίδες σε νέα μορφή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Το περιοδικό και οι συνδρομητικές σελίδες σε νέα μορφή

 

Θα έχετε παρατηρήσει ότι, έχει αυξηθεί η συχνότητα δημοσίευσης κειμένων, στις συνδρομητικές σελίδες. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους:

 

α) Έχει αυξηθεί η “δυναμικότητά” μας -και η παραγωγικότητά μας. Η εταιρία μας, έχει “επενδύσει” σε νέους οικονομολόγους, που, μετά από αρκετό διάστημα εκπαίδευσης, μπορούν πλέον και παράγουν ύλη ανάλυσης, μόνοι τους. Παράλληλα, έχουμε εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις βάσεις δεδομένων μας και η παραγωγή στατιστικών στοιχείων και πινάκων, είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με το παρελθόν.

 

β) Προχωρούμε σε αλλαγή στον τρόπο έκδοσης του περιοδικού. Αυτό σημαίνει ότι, από αυτό το μήνα, αυξάνουμε σημαντικά την ύλη που δημοσιεύουμε καθημερινά στο site και μειώνουμε τις σελίδες του περιοδικού.

Το να συντάσσουμε άρθρα κατά τη διάρκεια του μήνα και να τα δημοσιεύουμε στο τέλος του μήνα (αρχικά στις “προδημοσιεύσεις” και στη συνέχεια στο τεύχος) μειώνει τη χρησιμότητα των άρθρων, αφού, πολλά άρθρα έχουν αυξημένη αξία όταν δημοσιεύονται άμεσα.

Συνεπώς, στο εξής, τα τεύχη θα έχουν μέγεθος 32 έως 40 σελίδες και θα περιλαμβάνουν ύλη, η οποία έχει να κάνει με μελέτες, με στατιστικά, με στρατηγική, με εκπαίδευση και με απόψεις, δηλαδή, ύλη που δεν είναι άμεσης επικαιρότητας. Παράλληλα, στο “κανονικό” περιοδικό, θα γίνεται αναφορά και θα επισημαίνονται τα κύρια στοιχεία των άρθρων που δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια του μήνα.

Εκτιμούμε ότι, με τον τρόπο αυτό, η ύλη μας θα είναι πάντα “φρέσκια”, ενώ θα μειώσουμε το χρόνο παραγωγής του περιοδικού (η διαδικασία της σελιδοποίησής του είναι χρονοβόρα, αφού απαιτεί πολλούς ελέγχους και διορθώσεις) και θα διατηρήσουμε αυτό που πετύχαμε πέρυσι, δηλαδή να κυκλοφορούμε την πρώτη εργάσιμη μέρα κάθε μήνα.

 

Είμαστε πάντα εδώ, ακούμε τις παρατηρήσεις σας και προσαρμόζουμε την ύλη και τις διαδικασίες μας, ώστε η δουλειά μας να έχει αξία και να είναι χρήσιμη για σας.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text